Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОРГАНИК ПРИНТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204656254
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204656254 от 2017-07-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 28, 2017 09:54
Наименование
ОРГАНИК ПРИНТ
Транслитерация
ORGANIC PRINT LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 44, вх. Е, ет. 4 Виж на картата
Има 68 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия със стоки, био и органични продукти, хардуер, софтуер, изработка на уеб сайтове, графичен дизайн, покупка на стоки и други вещи от всякакъв вид с цел препродажба в първоначален, ... Търговия със стоки, био и органични продукти, хардуер, софтуер, изработка на уеб сайтове, графичен дизайн, покупка на стоки и други вещи от всякакъв вид с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както на територията на Република България, така и в чужбина: търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, онлайн маркетингови проучвания, вътрешна и външна търговия, производство на стоки, рекламна дейност, както и всички дейности, незабранени от закона, а за тези с разрешителен или лицензионен режим – след снабдяване със съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТКО СТАНИМИРОВ ШИЯКОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПЕТКО СТАНИМИРОВ ШИЯКОВ 6.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГАЛЯ ПЕТРОВА МАЛИНОВА 6.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОРГАНИК ПРИНТ ООД на латиница "ORGANIC PRINT LTD." с ЕИК/ПИК 204656254 е основана на 28 Юни 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕХСЪПОРТ ГРУП", но на 13 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "ОРГАНИК ПРИНТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2017-06-28
Регистрация на фирмата

2017-07-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204656254 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-06-13
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕХСЪПОРТ ГРУП на ОРГАНИК ПРИНТ
Промяна съдружници
+ ГАЛЯ ПЕТРОВА МАЛИНОВА - 6 лв - 50.00% дял
+ ПЕТКО СТАНИМИРОВ ШИЯКОВ - 6 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Търговия с хардуер, софтуер, периферни устройства, бази данни, части за компютри, изработка на уеб сайтове и софтуер, графичен дизайн, диагностика, покупка на стоки и други вещи от всякакъв вид с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както на територията на Република България, така и в чужбина; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; извършване на стоков контрол, както и всички други дейности незабранени от закона.
+ Търговия със стоки, био и органични продукти, хардуер, софтуер, изработка на уеб сайтове, графичен дизайн, покупка на стоки и други вещи от всякакъв вид с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както на територията на Република България, така и в чужбина: търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, онлайн маркетингови проучвания, вътрешна и външна търговия, производство на стоки, рекламна дейност, както и всички дейности, незабранени от закона, а за тези с разрешителен или лицензионен режим – след снабдяване със съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма