Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКСПЕРТ АУТО 2017 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204660671
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 30, 2017 17:05
Наименование
ЕКСПЕРТ АУТО 2017
Транслитерация
„EXPERT AUTO 2017”Ltd.
Оборот
8,000 лв. оборот за 2020 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул.„Славянска“, 5, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Ремонт и поддръжка, монтаж и сервизно обслужване на транспортни средства и автомобили; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството, данъ... Ремонт и поддръжка, монтаж и сервизно обслужване на транспортни средства и автомобили; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството, данъчни и счетоводни консултации, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, превозни сделки в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, складови сделки, хотелиерство и ресторантьорство, импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Али Ахмедов Телчарски (свързан с 1 фирма)
Управител: Кадрие Ахмедова Телчарска (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Али Ахмедов Телчарски 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Кадрие Ахмедова Телчарска 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Кадрие Ахмедова Телчарска (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 8,000 -66.67% - -
2019 24,000 60% 0 -
2018 15,000 200% - -
2017 5,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 1
2017 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКСПЕРТ АУТО 2017 ООД на латиница "„EXPERT AUTO 2017”Ltd." с ЕИК/ПИК 204660671 е основана на 30 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 8,000 лв. което е с 67% по-малко от предходната 2019 година (24,000 лв.), а средният годишен ръст е 64%.

Хронология

2017-06-30
Регистрация на фирмата

2020-09-02
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Ремонт и поддръжка, монтаж и сервизно обслужване на транспортни средства и автомобили; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; превозни сделки в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; складови сделки; импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството, данъчни и счетоводни консултации, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, превозни сделки в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, складови сделки, хотелиерство и ресторантьорство, импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.

2022-10-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството, данъчни и счетоводни консултации, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, превозни сделки в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, складови сделки, хотелиерство и ресторантьорство, импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.
+ Ремонт и поддръжка, монтаж и сервизно обслужване на транспортни средства и автомобили; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството, данъчни и счетоводни консултации, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, превозни сделки в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, складови сделки, хотелиерство и ресторантьорство, импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма