Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Меджик кейс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204661524
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 3, 2017 11:29
Наименование
Меджик кейс
Транслитерация
Magic case Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Мадан, ул.ВЕЧЕРНИЦА, 3, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговска дейност, продажба на аксесоари на едро и дребно, покупко-продажба на хранителни и нехранителни продукти, в това число, но не само, продажба на стоки за бита, др... Вътрешна и външна търговска дейност, продажба на аксесоари на едро и дребно, покупко-продажба на хранителни и нехранителни продукти, в това число, но не само, продажба на стоки за бита, дрехи, бельо, обувки, изграждане и експлоатиране на магазини и други търговски обекти, търговско представителство и посредничество, комисионерство, консултантски услуги, маркетингови дейности, изработване и разпространение на рекламни материали, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕСЕЛИН ХАРАЛАМПИЕВ БАШЕВ (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕСЕЛИН ХАРАЛАМПИЕВ БАШЕВ (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Меджик кейс ЕООД на латиница "Magic case Ltd" с ЕИК/ПИК 204661524 е основана на 3 Юли 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТОФИК", но на 13 Октомври 2017 година то бива сменено на сегашното "Меджик кейс". Седалището на компанията се намира в гр. Мадан, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-07-03
Регистрация на фирмата

2017-10-13
Промяна наименование
Името се сменя от СТОФИК на Меджик кейс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. СВЕТИ НАУМ, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ул. Царица Йоанна, 70
Промяна предмет на дейност
- Търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Вътрешна и външна търговска дейност, продажба на аксесоари на едро и дребно, покупко-продажба на хранителни и нехранителни продукти, в това число, но не само, продажба на стоки за бита, дрехи, бельо, обувки, изграждане и експлоатиране на магазини и други търговски обекти, търговско представителство и посредничество, комисионерство, консултантски услуги, маркетингови дейности, изработване и разпространение на рекламни материали, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон.

2018-09-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ул. Царица Йоанна, 70
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Мадан, ул.ВЕЧЕРНИЦА, 3, вх. Б, ет. 3

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма