Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИЙМ 64 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204664100
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 5, 2017 11:14
Наименование
ТИЙМ 64
Транслитерация
Team 64 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 123, вх. A, ет. 4 Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Почистване на търговски, битови , промишлени, жилищни и други помещения и обекти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка... Почистване на търговски, битови , промишлени, жилищни и други помещения и обекти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена с нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЯН ХАРИК ТАШЧИЯН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БОЯН ХАРИК ТАШЧИЯН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИЙМ 64 ЕООД на латиница "Team 64 EOOD" с ЕИК/ПИК 204664100 е основана на 5 Юли 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Т 64", но на 16 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "ТИЙМ 64". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-07-05
Регистрация на фирмата

2023-02-16
Промяна наименование
Името се сменя от Т 64 на ТИЙМ 64
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 123, вх. В, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 123, вх. A, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Производство и продажба на тестени изделия, ресторантьорство, хотелиерство, търговска дейност със стоки и услуги в страната и в чужбина, транспортни услуги и спедиторска дейност; вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; реекспорт; маркетингова дейност; вътрешна и международна туристическа дейност; комисионна, антикварна, консигнационна (без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата) дейност; импресарска, рекламна дейност; представителство, посредничество, агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ Почистване на търговски, битови , промишлени, жилищни и други помещения и обекти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена с нормативен акт.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма