Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Женска книга за живота ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204666165
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204666165 от 2020-07-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 6, 2017 15:00
Наименование
Женска книга за живота
Транслитерация
Woman LifeBook Ltd.
Оборот
179,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 194, вх. В Виж на картата
Има 76 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Експлоатиране на собствена онлайн платформа за промотиране и разпространение на събития за личностно развитие. Онлайн продажби, рекламни, информационни, логистични, комуникационни и съпътстващ... Експлоатиране на собствена онлайн платформа за промотиране и разпространение на събития за личностно развитие. Онлайн продажби, рекламни, информационни, логистични, комуникационни и съпътстващи ги услуги и продукти, вкл. предоставяне от разстояние на виртуално пространство за провеждане на събития. Посредническа, комисионна и консултантска дейност. Разработване, организиране и реализация на обучителни програми и курсове за личностно развитие и самоусъвършенстване. Издаване и разпространение на обучителни информационни материали. Маркетинг и рекламна дейност. Продуциране на развлекателни, образователни и информационни предавания, програми и кампании. Всички други, позволени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Анастасия Александровна Шахматова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Анастасия Александровна Шахматова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 179,000 1.13% - -
2020 177,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3 200%
2020 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Женска книга за живота ЕООД на латиница "Woman LifeBook Ltd." с ЕИК/ПИК 204666165 е основана на 6 Юли 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕФ ДИ ЕС КОНСУЛТИНГ", но на 9 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "Женска книга за живота". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 179,000 лв.

Хронология

2017-07-06
Регистрация на фирмата

2020-04-09
Промяна наименование
Името се сменя от ЕФ ДИ ЕС КОНСУЛТИНГ на Женска книга за живота
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. „Кричим“, 80, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 194, вх. В
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Финансови и икономически анализи, прогнози и консултации, посредническа дейност и консултантски услуги в сферата на управление на финансите, кредитно посредничество, изготвяне на маркетингови стратегии на проекти и извършване на маркетингова дейност, сделки и дейности в производството и търговията със стоки и услуги при спазване на всички законови изисквания, в страната и зад граница, покупко-продажба на стоки с първоначален, преработен и обработен вид, както и всякакви други сделки и дейности, незабранени от закона.
+ ОРГАЗИНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТИЕ И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНСУЛАТЦИИ, ИЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ОБУЧИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ, ПРОДУЦИРАНЕ НА ЗАБАВНИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ И ИНФОРМАЦИОННИ КАМПАНИИ, ПРЕДАВАНИЯ И ПРОГРАМИ, КОНСУЛТАНТСКА, ОБУЧИТЕЛНА, РЕКЛАМНА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2020-07-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204666165 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-03-30
Промяна предмет на дейност
- ОРГАЗИНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТИЕ И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНСУЛАТЦИИ, ИЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ОБУЧИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ, ПРОДУЦИРАНЕ НА ЗАБАВНИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ И ИНФОРМАЦИОННИ КАМПАНИИ, ПРЕДАВАНИЯ И ПРОГРАМИ, КОНСУЛТАНТСКА, ОБУЧИТЕЛНА, РЕКЛАМНА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Експлоатиране на собствена онлайн платформа за промотиране и разпространение на събития за личностно развитие. Онлайн продажби, рекламни, информационни, логистични, комуникационни и съпътстващи ги услуги и продукти, вкл. предоставяне от разстояние на виртуално пространство за провеждане на събития. Посредническа, комисионна и консултантска дейност. Разработване, организиране и реализация на обучителни програми и курсове за личностно развитие и самоусъвършенстване. Издаване и разпространение на обучителни информационни материали. Маркетинг и рекламна дейност. Продуциране на развлекателни, образователни и информационни предавания, програми и кампании. Всички други, позволени от закона дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма