Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВФ АЛТЪРНАТИВ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204692929
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204692929 от 2020-01-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 26, 2017 10:22
Наименование
ВФ АЛТЪРНАТИВ
Оборот
0 лв. оборот за 2019 г.
Служители
1 служител към 2020 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. “Г. С. Раковски”, №193, вх.А, ет.1, ап.2 Виж на картата
Предмет на дейност
Управление на предприятия, извършване на инвестиции и търговски сделки, продажба и обратно изкупуване на дялове или акции, предоставяне на консултантски услуги по инвестиционни и търговски сделк... Управление на предприятия, извършване на инвестиции и търговски сделки, продажба и обратно изкупуване на дялове или акции, предоставяне на консултантски услуги по инвестиционни и търговски сделки, извършване на консултации в областта на финансите и управление на предприятия, маркетингови, инвестиционни и финансови анализи както и всякакви други дейности незабранени от закона прочети още скрии
Съвет на директорите
СТЕФАН ГЕНЧЕВ ПАВЛОВ (свързан с 19 фирми)
КАТЕРИНА АЛЕКСАНДРОВА БОЕВА (свързан с 1 фирма)
ДЕСИСЛАВА КРАСИМИРОВА СТОИЛОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
5,000,000 лева (5,000,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 0 -

Служители

Година
Служители
2020 1 -66.67%
2019 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВФ АЛТЪРНАТИВ АД с ЕИК/ПИК 204692929 е основана на 26 Юли 2017 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Р.А.М.С.В.С. ПРОПЪРТИС", но на 12 Декември 2018 година то бива сменено на сегашното "ВФ АЛТЪРНАТИВ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000,000 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2017-07-26
Регистрация на фирмата

2018-12-12
Промяна наименование
Името се сменя от Р.А.М.С.В.С. ПРОПЪРТИС на ВФ АЛТЪРНАТИВ
Промяна предмет на дейност
- Външно и вътрешно търговска дейност, строителство, покупка, строеж, експлоатация или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем и всички други търговски дейности, незабранени със закон /като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв/.
+ Управление на дейността на предприятия за колективно инвестиране от затворен тип, включително: управление на инвестициите; администриране на дяловете или акциите, включително правни и счетоводни услуги във връзка с управлението на активите, искания за информация на инвеститорите, оценка на активите и изчисляване цената на дяловете или акциите, контрол за спазване на законовите изисквания, водене на книгата на притежателите на дялове или акционерите, разпределение на дивиденти и други плащания, издаване, продажба и обратно изкупуване на дялове или акции, изпълнение на договори, водене на отчетност; маркетингови услуги; инвестиционни и финансови анализи; инвестиции в новосъздаващи се, малки и средни предприятия, колективни инвестиционни схеми и предприятия за колективно инвестиране, финансови инструменти и алтернативни инвестиции; като и всякакви други дейности незабранени от закона.

2019-01-09
Промяна предмет на дейност
- Управление на дейността на предприятия за колективно инвестиране от затворен тип, включително: управление на инвестициите; администриране на дяловете или акциите, включително правни и счетоводни услуги във връзка с управлението на активите, искания за информация на инвеститорите, оценка на активите и изчисляване цената на дяловете или акциите, контрол за спазване на законовите изисквания, водене на книгата на притежателите на дялове или акционерите, разпределение на дивиденти и други плащания, издаване, продажба и обратно изкупуване на дялове или акции, изпълнение на договори, водене на отчетност; маркетингови услуги; инвестиционни и финансови анализи; инвестиции в новосъздаващи се, малки и средни предприятия, колективни инвестиционни схеми и предприятия за колективно инвестиране, финансови инструменти и алтернативни инвестиции; като и всякакви други дейности незабранени от закона.
+ Управление на предприятия, извършване на инвестиции и търговски сделки, продажба и обратно изкупуване на дялове или акции, предоставяне на консултантски услуги по инвестиционни и търговски сделки, извършване на консултации в областта на финансите и управление на предприятия, маркетингови, инвестиционни и финансови анализи както и всякакви други дейности незабранени от закона

2020-01-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204692929 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма