Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БлаК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204702323
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 1, 2017 15:53
Наименование
БлаК
Транслитерация
BlaQ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Преспа, 2, ет. 2 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4616 - ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО С ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО, ОБУВКИ И КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ
Предмет на дейност
изграждане и експлоатация на търговски обекти; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; франчайзинг на стоки и услуги... изграждане и експлоатация на търговски обекти; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; франчайзинг на стоки и услуги, експлоатация на интелектуална собственост и дейности по поддръжката им, хотелиерски, ресторантьорски, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; предоставяне на туристически и туроператорски, рекламни, агентски или други услуги, превоз на хора и товари в и извън страната, внос, износ и реекспорт, както и всички други търговски сделки, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕБАСТИЯН ЙОХАНЕС ПЕТРУС ЙОЗЕФУС КАСТЕЛИЯН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СЕБАСТИЯН ЙОХАНЕС ПЕТРУС ЙОЗЕФУС КАСТЕЛИЯН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БлаК ЕООД на латиница "BlaQ" с ЕИК/ПИК 204702323 е основана на 1 Август 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕСПАСИТО", но на 11 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "БлаК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-08-01
Регистрация на фирмата

2018-10-11
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕСПАСИТО на БлаК
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 4, вх. А, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Преспа, 2, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД НЕЗАБРАНЕНИ СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ВКЛЮЧИТЕЛНО АВТОМОБИЛИ, ДИСТРИБУТОРСКА ДЕЙНОСТ, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРТВО, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ДИСТРИБУТОРСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВА СТОПАНСКА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ изграждане и експлоатация на търговски обекти; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; франчайзинг на стоки и услуги, експлоатация на интелектуална собственост и дейности по поддръжката им, хотелиерски, ресторантьорски, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; предоставяне на туристически и туроператорски, рекламни, агентски или други услуги, превоз на хора и товари в и извън страната, внос, износ и реекспорт, както и всички други търговски сделки, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма