Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНДЖИ ЕЛТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204708454
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204708454 от 2021-03-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 4, 2017 13:21
Наименование
АНДЖИ ЕЛТРЕЙД
Транслитерация
ANGY ELTRADE Ltd
Оборот
64,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Волга, 64 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Монтаж, сглобяване, завършване и/или обработка на недовършени и завършени компоненти в секторите на електрониката, автоматиката, механиката, на текстилната промишленост, на кожарската пром... Монтаж, сглобяване, завършване и/или обработка на недовършени и завършени компоненти в секторите на електрониката, автоматиката, механиката, на текстилната промишленост, на кожарската промишленост и сектори, свързани с тях, включвайки всяка и каквато и да е дейност, отнасяща се до същите. Дейности по внос, износ и търговия на стоки от всякакъв род, включително за хранителна консумация. Строителни и ремонтни дейности; всякаква консултантска и посредническа дейност, свързана с инвестиции и недвижими имоти, включително придобиване на дялове и/или участия в дружества с предмет на дейност, подобен на собствения. Дейност по организация и провеждане на маркетингови кампании, събития на живо и уеб събития, кастинг за събития и шоу програми, стартиране на модни марки, модни ревюта, организиране на семинари, проектиране и управление на рекламни кампании. Дейност по управление на ресторанти, барове, дискотеки, нощни клубове; ресторантьорство и кетъринг услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона. За дейности, за които има разрешителен или лицензионен режим – след издаване на съответното разрешение или лиценз.Фирмата може да извършва тези дейности, както и дейности свързани с описаните, на територията на Република България и чужбина, в т.ч. Република Италия и всички държави от Европейския съюз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Давиде Брамбила (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Давиде Брамбила (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
400 лева (400 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 64,000 540% - -
2020 10,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2020 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНДЖИ ЕЛТРЕЙД ЕООД на латиница "ANGY ELTRADE Ltd" с ЕИК/ПИК 204708454 е основана на 4 Август 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛЕКТРО МО", но на 4 Декември 2020 година то бива сменено на сегашното "АНДЖИ ЕЛТРЕЙД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 400 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 64,000 лв.

Хронология

2017-08-04
Регистрация на фирмата

2020-12-04
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛЕКТРО МО на АНДЖИ ЕЛТРЕЙД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Асеновград, Цал Иван Асен ІІ, 125
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Волга, 64
Промяна предмет на дейност
- Монтаж, сглобяване, завършване и/или обработка на недовършени и завършени компоненти в секторите на електрониката, автоматиката, механиката, на текстилната промишленост, на кожарската промишленост и сектори, свързани с тях, включвайки всяка и каквато и да е дейност, отнасяща се до същите. Дейности по импорт и експорт /внос и износ/ на стоки от всякакъв род, включвайки тук и онези, предназначени за хранителна консумация. Дружеството ще може да развива всякаква дейност, финансова и с недвижими имоти, подходяща за осъществяване на предмета на дейност, включително придобиване на дялове и/или участия в дружества с предмет на дейност, подобен на собствения.
+ Монтаж, сглобяване, завършване и/или обработка на недовършени и завършени компоненти в секторите на електрониката, автоматиката, механиката, на текстилната промишленост, на кожарската промишленост и сектори, свързани с тях, включвайки всяка и каквато и да е дейност, отнасяща се до същите. Дейности по внос, износ и търговия на стоки от всякакъв род, включително за хранителна консумация. Строителни и ремонтни дейности; всякаква консултантска и посредническа дейност, свързана с инвестиции и недвижими имоти, включително придобиване на дялове и/или участия в дружества с предмет на дейност, подобен на собствения. Дейност по организация и провеждане на маркетингови кампании, събития на живо и уеб събития, кастинг за събития и шоу програми, стартиране на модни марки, модни ревюта, организиране на семинари, проектиране и управление на рекламни кампании. Дейност по управление на ресторанти, барове, дискотеки, нощни клубове; ресторантьорство и кетъринг услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона. За дейности, за които има разрешителен или лицензионен режим – след издаване на съответното разрешение или лиценз.Фирмата може да извършва тези дейности, както и дейности свързани с описаните, на територията на Република България и чужбина, в т.ч. Република Италия и всички държави от Европейския съюз.

2021-03-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204708454 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма