Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Специален ден ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204713985
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 9, 2017 11:03
Наименование
Специален ден
Транслитерация
“Special Day” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 96А, вх. А, ет. 11 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; търговия на едро и дребно в магазини и в интернет; сделки с интелектуална собственост; проектиране, разработва... Разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; търговия на едро и дребно в магазини и в интернет; сделки с интелектуална собственост; проектиране, разработване, лицензиране, продажба, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти и решения; консултантски, информационни, рекламни и маркетингови услуги и услуги по управление на местни и чуждестранни фирми; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Деница Радославова Василева (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Деница Радославова Василева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Специален ден ЕООД на латиница "“Special Day” Ltd." с ЕИК/ПИК 204713985 е основана на 9 Август 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РОСИ 17", но на 22 Ноември 2021 година то бива сменено на сегашното "Специален ден". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-08-09
Регистрация на фирмата

2021-11-22
Промяна наименование
Името се сменя от РОСИ 17 на Специален ден
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, БУЛ. ВИТОША, 89 Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 96А, вх. А, ет. 11
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; търговия на едро и дребно в магазини и в интернет; сделки с интелектуална собственост; проектиране, разработване, лицензиране, продажба, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти и решения; консултантски, информационни, рекламни и маркетингови услуги и услуги по управление на местни и чуждестранни фирми; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма