Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Блупринт Юръп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204726930
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 17, 2017 17:23
Наименование
Блупринт Юръп
Транслитерация
Blueprint Europe LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 25, вх. Г, ет. 3 Виж на картата
Има 41 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия в сферата на енергетиката, създаване, разработване и поддръжка на уебсайтове, предоставяне на уеб дизайн услуги, консултантски, програмни и рекламни услуги, реализация на медийни ... Търговия в сферата на енергетиката, създаване, разработване и поддръжка на уебсайтове, предоставяне на уеб дизайн услуги, консултантски, програмни и рекламни услуги, реализация на медийни проекти, реализиране и предоставяне на медийни продукции под формата на текст, звук и образ, всякакви други дейности, свързани с медии, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, както и извършване на всякакви други сделки и/или дейности, които не са забранени от българския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Рая Руменова Лозанова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Рая Руменова Лозанова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Блупринт Юръп ЕООД на латиница "Blueprint Europe LTD" с ЕИК/ПИК 204726930 е основана на 17 Август 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Български печат", но на 15 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "Блупринт Юръп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2017-08-17
Регистрация на фирмата

2018-08-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 25, вх. Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, бул. Македония, 26, бл. 53, вх. В, ет. 4

2021-06-15
Промяна наименование
Името се сменя от Български печат на Блупринт Юръп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, бул. Македония, 26, бл. 53, вх. В, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 25, вх. Г, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Създаване, разработване и поддръжка на уебсайтове, предоставяне на уеб дизайн услуги, консултантски, програмни и рекламни услуги, реализация на медийни проекти, реализиране и предоставяне на медийни продукции под формата на текст, звук и образ, всякакви други дейности, свързани с медии, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, както и извършване на всякакви други сделки и/или дейности, които не са забранени от българския закон.
+ Търговия в сферата на енергетиката, създаване, разработване и поддръжка на уебсайтове, предоставяне на уеб дизайн услуги, консултантски, програмни и рекламни услуги, реализация на медийни проекти, реализиране и предоставяне на медийни продукции под формата на текст, звук и образ, всякакви други дейности, свързани с медии, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, както и извършване на всякакви други сделки и/или дейности, които не са забранени от българския закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма