Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛ - ВИ 2017 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204745506
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 1, 2017 09:29
Наименование
ЕЛ - ВИ 2017
Транслитерация
EL - VI 2017
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, ул. "Йордан Йовков", 2 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и селскостопански продукти, производство и продажба на хранителни стоки, откриване и експлоатация на ресторанти, магазини, кафе – аперит... Производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и селскостопански продукти, производство и продажба на хранителни стоки, откриване и експлоатация на ресторанти, магазини, кафе – аперитиви, производство и продажба на посадъчен материал и сортови семена, производство, изкупуване, преработка. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с промишлени стоки, на едро и на дребно, включително търговска дейност с разкриване на магазини и заведения, онлайн търговия . Внос и износ. Покупка, строеж и обзавеждане на имоти с цел продажба и отдаване под наем. Строително-монтажни и ремонтни услуги. Туристическа, рестьорантьорска, хотелиерска, информационна и програмна дейност, и всякакви други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН КЪНЧЕВ ЖЕЛЕВ (свързан с 27 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН КЪНЧЕВ ЖЕЛЕВ (свързан с 27 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛ - ВИ 2017 ЕООД на латиница "EL - VI 2017" с ЕИК/ПИК 204745506 е основана на 1 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Свиленград, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2017-09-01
Регистрация на фирмата

2022-02-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, Д-р Страшимир Дочков, 18, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, ул. "Йордан Йовков", 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и селскостопански продукти, производство и продажба на хранителни стоки, откриване и експлоатация на ресторанти, магазини, кафе – аперитиви, производство и продажба на посадъчен материал и сортови семена, производство, изкупуване, преработка. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с промишлени стоки, на едро и на дребно, включително търговска дейност с разкриване на магазини и заведения, онлайн търговия . Внос и износ. Покупка, строеж и обзавеждане на имоти с цел продажба и отдаване под наем. Строително-монтажни и ремонтни услуги. Туристическа, рестьорантьорска, хотелиерска, информационна и програмна дейност, и всякакви други дейности незабранени от закона.
+ Производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и селскостопански продукти, производство и продажба на хранителни стоки, откриване и експлоатация на ресторанти, магазини, кафе – аперитиви, производство и продажба на посадъчен материал и сортови семена, производство, изкупуване, преработка. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с промишлени стоки, на едро и на дребно, включително търговска дейност с разкриване на магазини и заведения, онлайн търговия . Внос и износ. Покупка, строеж и обзавеждане на имоти с цел продажба и отдаване под наем. Строително-монтажни и ремонтни услуги. Туристическа, рестьорантьорска, хотелиерска, информационна и програмна дейност, и всякакви други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма