Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕРОС 74 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204746857
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204746857 от 2017-12-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 1, 2017 16:05
Наименование
ЕРОС 74
Транслитерация
EROS 74
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, кв.БЕНКОВСКИ, ул.ГЛАС НАРОДЕН, 10А Виж на картата
Предмет на дейност
Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Приготвяне и доставяне на храна. Производство на хранителни продукти, хлебни и тестени изделия, безалкохолни напитки. Дейност на питейни заве... Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Приготвяне и доставяне на храна. Производство на хранителни продукти, хлебни и тестени изделия, безалкохолни напитки. Дейност на питейни заведения. Други ресторантьорски дейности. Търговия на едро и дребно, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на промишлени и хранителни стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Външно и вътрешно търговска дейност- внос, износ и дистрибуция на стоки, търговско представителство. Строителство, строително- монтажни и довършителни дейности - полагане на облицовки, мазилки, боядисване, изолации, покривни работи; поставяне на дограма, изграждане на електро и ВИК инсталации. Ремонт на техника. Сделки с недвижими имоти, даване под наем и лизингова дейност. Земеделие, растениевъдство и други селскостопански дейности. Спедиционна, складова и транспортна дейност. Рекламна и издателска дейност. Счетоводни и консултантски услуги, преводаческа дейност, маркетинг. Хотелиерство и туристическо настаняване, туроператорство и туристическо агентство. Дейности по охрана. Всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КИРИЛ ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КИРИЛ ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕРОС 74 ЕООД на латиница "EROS 74" с ЕИК/ПИК 204746857 е основана на 1 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-09-01
Регистрация на фирмата

2017-09-05
Промяна предмет на дейност
- Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Приготвяне и доставяне на храна. Производство на хранителни продукти, хлебни и тестени изделия, безалкохолни напитки. Дейност на питейни заведения. Други ресторантьорски дейности. Търговия на едро и дребно, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на промишлени и хранителни стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Външно и вътрешно търговска дейност- внос, износ и дистрибуция на стоки, търговско представителство. Строителство, строително- монтажни и довършителни дейности - полагане на облицовки, мазилки, боядисване, изолации, покривни работи; поставяне на дограма, изграждане на електро и ВИК инсталации. Ремонт на техника. Сделки с недвижими имоти, даване под наем и лизингова дейност. Земеделие, растениевъдство и други селскостопански дейности. Спедипионна, складова и транспортна дейност. Рекламна и издателска дейност. Счетоводни и консултантски услуги, преводаческа дейност, маркетинг. Хотелиерство и туристическо настаняване, туроператорство и туристическо агентство. Дейности по охрана. Всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване. Приготвяне и доставяне на храна. Производство на хранителни продукти, хлебни и тестени изделия, безалкохолни напитки. Дейност на питейни заведения. Други ресторантьорски дейности. Търговия на едро и дребно, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на промишлени и хранителни стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Външно и вътрешно търговска дейност- внос, износ и дистрибуция на стоки, търговско представителство. Строителство, строително- монтажни и довършителни дейности - полагане на облицовки, мазилки, боядисване, изолации, покривни работи; поставяне на дограма, изграждане на електро и ВИК инсталации. Ремонт на техника. Сделки с недвижими имоти, даване под наем и лизингова дейност. Земеделие, растениевъдство и други селскостопански дейности. Спедиционна, складова и транспортна дейност. Рекламна и издателска дейност. Счетоводни и консултантски услуги, преводаческа дейност, маркетинг. Хотелиерство и туристическо настаняване, туроператорство и туристическо агентство. Дейности по охрана. Всяка друга дейност, незабранена със закон.

2017-12-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204746857 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма