Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОЕКСИМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204747432
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 4, 2017 10:10
Наименование
ЕВРОЕКСИМ
Транслитерация
EUROEXIM LTD.
Оборот
7,045,000 лв. оборот за 2019 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ОСМИ ПРИМОРСКИ ПОЛК, 115 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка и/или производство на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство, реализация, внос, износ и търговия на едро и дребно със селскостоп... Покупка и/или производство на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство, реализация, внос, износ и търговия на едро и дребно със селскостопанска и животинска продукция, складова, транспортна дейности /след лиценз/, търговия в страната и извън нея. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАЙДЕН СЛАВОВ ДЕКОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАЙДЕН СЛАВОВ ДЕКОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 7,045,000 46.8% 0 -
2018 4,799,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОЕКСИМ ЕООД на латиница "EUROEXIM LTD." с ЕИК/ПИК 204747432 е основана на 4 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 7,045,000 лв.

Хронология

2017-09-04
Регистрация на фирмата

2017-11-30

2019-09-12
Промяна предмет на дейност
- търговско посредничество с горива, руди, метали и химични продукти; външнотърговски сделки; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на едро и дребно на всички видове стоки; инвестиране на собствени средства във финансови активи (включително и дигитални активи); търговия на фондовите борси с биткойн и други криптовалути; както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.
+ ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО С ГОРИВА, РУДИ, МЕТАЛИ И ХИМИЧНИ ПРОДУКТИ; ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СОБСТВЕНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ДЕЙНОСТИ ПО РЕАЛИЗИРАНЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ; СТРОИТЕЛСТВО НА ОБЕКТИ ЗА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ С НАСТАНЯВАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ХОРА С ФИЗИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ.

2020-03-16

2020-07-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЕВРОЕКСИМ на ВЕРОНА БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Осми Приморски полк, 115
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, УЛ.ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ, 19
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО С ГОРИВА, РУДИ, МЕТАЛИ И ХИМИЧНИ ПРОДУКТИ; ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СОБСТВЕНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ДЕЙНОСТИ ПО РЕАЛИЗИРАНЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ; СТРОИТЕЛСТВО НА ОБЕКТИ ЗА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ С НАСТАНЯВАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ХОРА С ФИЗИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ.
+ Покупка и/или производство на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство, реализация, внос, износ и търговия на едро и дребно със селскостопанска и животинска продукция, складова, транспортна дейности /след лиценз/, търговия в страната и извън нея.

2021-01-22
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕРОНА БГ на ЕВРОЕКСИМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, УЛ.ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ, 19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ОСМИ ПРИМОРСКИ ПОЛК, 115

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма