Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОНУС СЕПТЕМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204750072
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 5, 2017 16:25
Наименование
НОНУС СЕПТЕМ
Транслитерация
"NONUS SEPTEM" LTD
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Ивайло, 11, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Неспециализирано търговско посредничесто с разнообразни стоки, отдаване под наем на собствени активи, търговско представителство, мениджърски и консултански услуги, внос и износ, транспортна... Неспециализирано търговско посредничесто с разнообразни стоки, отдаване под наем на собствени активи, търговско представителство, мениджърски и консултански услуги, внос и износ, транспортна и спедиторска дейнос, сделки с недвижими имоти, складова дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Росенов Христов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Емилия Димитрова Тотева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОНУС СЕПТЕМ ЕООД на латиница ""NONUS SEPTEM" LTD" с ЕИК/ПИК 204750072 е основана на 5 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-09-05
Регистрация на фирмата

2022-04-14
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- строителство,строително-монтажна дейност и ремонтни работи;извършване на услуги по осъществяване на инвеститорски контрол на сгради и строителни обекти; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина.
+ Неспециализирано търговско посредничесто с разнообразни стоки, отдаване под наем на собствени активи, търговско представителство, мениджърски и консултански услуги, внос и износ, транспортна и спедиторска дейнос, сделки с недвижими имоти, складова дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма