Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАЗ ТИЙМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204757476
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204757476 от 2021-06-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 12, 2017 14:11
Наименование
ГАЗ ТИЙМ
Транслитерация
"GAS TEAM" Ltd.
Оборот
201,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Костенец, ул. Отец Паисий, 20 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
43.99 - Други специализирани строителни дейности, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Изграждане, преустройство и ремонт на водоотоплителни, газоотоплителни и тръбопроводни инсталации; изграждане на енергийни системи за енергийна ефективност и високотехнологични решения за дома; се... Изграждане, преустройство и ремонт на водоотоплителни, газоотоплителни и тръбопроводни инсталации; изграждане на енергийни системи за енергийна ефективност и високотехнологични решения за дома; сервиз на газови и отоплителни уреди и системи. Търговия с газови и отоплителни уреди и материали за изграждане на съответните инсталации; търговия със строителни материали. Строителство на обекти, строително-ремонтни дейности в недвижими имоти; оборудване, поддръжка, покупко-продажба, вземане и отдаване под наем, както и всякаква друга форма на експлоатация на недвижимите имоти, регулиране, застрояване и парцелиране на терени, извършване на всякакви ремонтни дейности и други първостепенни или допълващи дейността по недвижимите имоти в най-широк смисъл, за своя сметка или за сметка на трети лица; полагане на хидроизолации и топлоизолации; изграждане на електроинсталации; строителен надзор; производство. Ремонт и хидроизолация на покриви и покривни конструкции на сгради, тераси, основи, басейни, мостове и др.; консултански услуги; мениджмънт, вътрешна и външна търговия, осъществяване на дейности, свързани с търговско представителство и посредничество; продажба на незабранени продукти от всякакъв тип. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, както и всички незабранени от закона дейности, а за дейности, които са с лизенционен режим - след получаване на лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Деница Николаева Райчева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Деница Николаева Райчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 201,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАЗ ТИЙМ ЕООД на латиница ""GAS TEAM" Ltd." с ЕИК/ПИК 204757476 е основана на 12 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОС ИНВЕСТ", но на 14 Януари 2021 година то бива сменено на сегашното "ГАЗ ТИЙМ". Седалището на компанията се намира в с. Костенец, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 201,000 лв.

Хронология

2017-09-12
Регистрация на фирмата

2021-01-07
Промяна предмет на дейност
- Строителство на надземни и подземни обекти; строително-ремонтни дейности на недвижими имоти с цел изграждане, строеж, възстановяване, реставрация, реконструкция, модернизация, оборудване, поддръжка, декорация, покупко-продажба, вземане и отдаване под наем, както и всякаква друга форма на експлоатация на недвижимите имоти; регулиране, застрояване и парцелиране на терени, извършване на всякакви ремонтни дейности и други първостепенни или допълващи дейността по недвижимите имоти в най-широк смисъл за своя сметка или за сметка на трети лица; извършването на ниско и високо строителство във всичките им фази и на всичките видове строителство; строителство и ремонт на водоотоплителни, тръбопроводни инсталации и електроинсталации; полагане на хидро- и топлоизолации; строителен надзор; производство, търговия и доставка на строителни материали и суровини; ремонт и хидроизолация на покриви и покривни конструкции на сгради, тераси, основи, басейни, мостове и др. консултански услуги; мениджмънт, вътрешната и външната търговия, осъществяване на дейности, свързани с търговско представителство и посредничество; продажба на незабранени продукти от всякакъв тип; комисионерски, спедиторски, транспортни услуги; хотелиерство, ресторантьорство и туроператорски дейности; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, както и всички незабранени от закона дейности, а за дейности, които са с лизенционен режим - след получаване на лиценз.
+ Изграждане, преустройство и ремонт на водоотоплителни, газоотоплителни и тръбопроводни инсталации; изграждане на енергийни системи за енергийна ефективност и високотехнологични решения за дома; сервиз на газови и отоплителни уреди и системи. Търговия с газови и отоплителни уреди и материали за изграждане на съответните инсталации; търговия със строителни материали. Строителство на обекти, строително-ремонтни дейности в недвижими имоти; оборудване, поддръжка, покупко-продажба, вземане и отдаване под наем, както и всякаква друга форма на експлоатация на недвижимите имоти, регулиране, застрояване и парцелиране на терени, извършване на всякакви ремонтни дейности и други първостепенни или допълващи дейността по недвижимите имоти в най-широк смисъл, за своя сметка или за сметка на трети лица; полагане на хидроизолации и топлоизолации; изграждане на електроинсталации; строителен надзор; производство. Ремонт и хидроизолация на покриви и покривни конструкции на сгради, тераси, основи, басейни, мостове и др.; консултански услуги; мениджмънт, вътрешна и външна търговия, осъществяване на дейности, свързани с търговско представителство и посредничество; продажба на незабранени продукти от всякакъв тип. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, както и всички незабранени от закона дейности, а за дейности, които са с лизенционен режим - след получаване на лиценз.

2021-01-14
Промяна наименование
Името се сменя от КОС ИНВЕСТ на ГАЗ ТИЙМ

2021-06-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204757476 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма