Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Диам Анд Тек ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204762427
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204762427 от 2023-07-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 15, 2017 09:26
Наименование
Диам Анд Тек
Транслитерация
"Diam & Tech"Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул"България", 58, вх. секция С Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и международна разработка на: уебсайтове, мобилни приложения, настолни програми, алгоритъм, внедряване на технологични дейности на съществуващи фирми, дизайн за нуждите на цифровите... Вътрешна и международна разработка на: уебсайтове, мобилни приложения, настолни програми, алгоритъм, внедряване на технологични дейности на съществуващи фирми, дизайн за нуждите на цифровите медии, създаване и разработване на съдържание (текст). Рекламни консултации, технологично консултиране или технологично партньорство в различни сектори - финансов, образование, здравеопазване, електронната търговия и т.н., хостинг на продукти в Интернет на (IоТ) и НiTech, ориентирани към продукта изследователски и развойни дейности, производствени или маркетингови дейности. Външнотърговска дейност и повторна употреба Извършване на консултации по мениджмънт, трансфер на НОУ-ХАУ. Износ на стоки и услуги, освен когато това е забранено от закона. Както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.Подкрепа, социална солидарност и организационни дейности на компании или лица, работещи с „Diam & Тесh“Ltd. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОКАН БАСРИЕВ УЛАНОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕСРА УЛАНОВА 45.00 лв - 45.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ОКАН БАСРИЕВ УЛАНОВ 55.00 лв - 55.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОКАН БАСРИЕВ УЛАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Диам Анд Тек ООД на латиница ""Diam & Tech"Ltd." с ЕИК/ПИК 204762427 е основана на 15 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ка Мет.Ком", но на 7 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "Диам Анд Тек". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-09-15
Регистрация на фирмата

2023-04-07
Промяна наименование
Името се сменя от Ка Мет.Ком на Диам Анд Тек
Промяна предмет на дейност
- „КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И ПРОДАЖБИ В ОБЛАСТТА НА РЕКЛАМАТА, ИЗРАБОТВАНЕ НА УЕБ САЙТ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, РЕЕКСПОРТ, ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И УСЛУГИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА, МЕНИДЖМЪНТ, МАРКЕТИНГ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ЗА КОИТО ПРИ НУЖДА ОТ УПРАЖНЯВАНЕТО ИМ ДРУЖЕСТВОТО СВОЕВРЕМЕННО ЩЕ ПРИДОБИВА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗНИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ".
+ Вътрешна и международна разработка на: уебсайтове, мобилни приложения, настолни програми, алгоритъм, внедряване на технологични дейности на съществуващи фирми, дизайн за нуждите на цифровите медии, създаване и разработване на съдържание (текст). Рекламни консултации, технологично консултиране или технологично партньорство в различни сектори – финансов, образование, здравеопазване, електронната търговия и т.н., хостинг на продукти в Интернет на (IoT) и HiTech, ориентирани към продукта изследователски и развойни дейности, производствени или маркетингови дейности. Външнотърговска дейност и повторна употреба. Износ на стоки и услуги, освен когато това е забранено от закона. Както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.Подкрепа, социална солидарност и организационни дейности на компании или лица, работещи с Diam And Tech.

2023-07-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204762427 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-08-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Борино, ул. АЛЕН МАК, 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул"България", 58, вх. секция С
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и международна разработка на: уебсайтове, мобилни приложения, настолни програми, алгоритъм, внедряване на технологични дейности на съществуващи фирми, дизайн за нуждите на цифровите медии, създаване и разработване на съдържание (текст). Рекламни консултации, технологично консултиране или технологично партньорство в различни сектори – финансов, образование, здравеопазване, електронната търговия и т.н., хостинг на продукти в Интернет на (IoT) и HiTech, ориентирани към продукта изследователски и развойни дейности, производствени или маркетингови дейности. Външнотърговска дейност и повторна употреба. Износ на стоки и услуги, освен когато това е забранено от закона. Както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.Подкрепа, социална солидарност и организационни дейности на компании или лица, работещи с Diam And Tech.
+ Вътрешна и международна разработка на: уебсайтове, мобилни приложения, настолни програми, алгоритъм, внедряване на технологични дейности на съществуващи фирми, дизайн за нуждите на цифровите медии, създаване и разработване на съдържание (текст). Рекламни консултации, технологично консултиране или технологично партньорство в различни сектори - финансов, образование, здравеопазване, електронната търговия и т.н., хостинг на продукти в Интернет на (IоТ) и НiTech, ориентирани към продукта изследователски и развойни дейности, производствени или маркетингови дейности. Външнотърговска дейност и повторна употреба Извършване на консултации по мениджмънт, трансфер на НОУ-ХАУ. Износ на стоки и услуги, освен когато това е забранено от закона. Както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.Подкрепа, социална солидарност и организационни дейности на компании или лица, работещи с „Diam & Тесh“Ltd.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма