Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ КОНСЕПТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204763148
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204763148 от 2017-11-07 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 15, 2017 13:16
Наименование
ДЖИ КОНСЕПТ
Транслитерация
G CONCEPT LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул.Музейна, 2А Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с дигитални продукти и хардуер, разработване на софтуер, развитие на информационни технологии, маркетинг и реклама в Интернет, онлайн обучение, управление на информационни системи, ... Търговия с дигитални продукти и хардуер, разработване на софтуер, развитие на информационни технологии, маркетинг и реклама в Интернет, онлайн обучение, управление на информационни системи, Интернет сайтове и абонаментни системи за достъп до информация онлайн, външна и вътрешна търговия с всякакви стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, изработване, дизайн, хостинг и поддръжка на интернет страници, проучване, проектиране, разработване, внедряване и поддръжка на програмни продукти и приложения, бази данни и интегрирани бизнес решения, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Симоне Рокио (свързан с 3 фирми)
Управител: МАРКО НАСТАЗИ (свързан с 3 фирми)
Управител: Диего Ендрици (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕНДРИЦИ ДИЕГО 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МИКЕЛЕ МУНАРЕТО 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: МАРКО НАСТАЗИ 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СИМОНЕ РОКИО 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ КОНСЕПТ ООД на латиница "G CONCEPT LTD." с ЕИК/ПИК 204763148 е основана на 15 Септември 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖЕНЕЗИС КОНЦЕПТ", но на 7 Декември 2017 година то бива сменено на сегашното "ДЖИ КОНСЕПТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-09-15
Регистрация на фирмата

2017-11-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204763148 на основание друго от ЗДДС

2017-12-07
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖЕНЕЗИС КОНЦЕПТ на ДЖИ КОНСЕПТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бул. Никола Петков, 52
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул.Музейна, 2А
Промяна предмет на дейност
- търговия на едро и дребно с банкомати и постерминали за биткоин, разработване на приложения за биткоин, търговия с дигитални продукти, застраховки на предлаганите услуги и устройства, управление на информационни системи, интернет сайтове, интернет маркетинг, управление на абонаментни системи за достъп до информация онлайн, информационни и дигитални технологии както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим-след снабдяването с лиценз.
+ Търговия с дигитални продукти и хардуер, разработване на софтуер, развитие на информационни технологии, маркетинг и реклама в Интернет, онлайн обучение, управление на информационни системи, Интернет сайтове и абонаментни системи за достъп до информация онлайн, външна и вътрешна търговия с всякакви стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, изработване, дизайн, хостинг и поддръжка на интернет страници, проучване, проектиране, разработване, внедряване и поддръжка на програмни продукти и приложения, бази данни и интегрирани бизнес решения, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма