Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

М-Рент Карс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204767748
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204767748 от 2022-09-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 19, 2017 14:31
Наименование
М-Рент Карс
Транслитерация
M-Rent Cars LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Македония, 46, ет. 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отдаване под наем на собствени и наети леки и товарни автомобили., както и всички други, разрешени от закона дейности.... Отдаване под наем на собствени и наети леки и товарни автомобили., както и всички други, разрешени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Камелия Миткова Костадинова (свързан с 2 фирми)
Управител: Христо Огнянов Мирчев (свързан с 22 фирми)
Съдружник: Камелия Миткова Костадинова 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Христо Огнянов Мирчев 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 22 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма М-Рент Карс ООД на латиница "M-Rent Cars LTD" с ЕИК/ПИК 204767748 е основана на 19 Септември 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КМК-Корект Консулт", но на 25 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "М-Рент Карс". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2017-09-19
Регистрация на фирмата

2022-05-25
Промяна наименование
Името се сменя от КМК-Корект Консулт на М-Рент Карс
Промяна предмет на дейност
- Извършване ,съгласно действащото българско законодателство, на посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина. Консултиране по наемане на работници и служители и подбор на персонала. Организиране и провеждане на мотивационно обучение на безработни и заети лица за активно търсене на работа и адаптиране в пазарните условия. Организиране и провеждане на обучения по ключови компетенции . Професионално ориентиране, консултиране за кариерно развитие. Психологическо консултиране. Проучване на пазари и изследване на общественото мнение. Консултации по управление и стопанска дейност. Консултиране по управление на човешките ресурси. Консултиране по разработване и внедряване на европейски стандарти. Консултиране по разработване и управление на проекти и програми. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален,преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектулна собственост; хотелиерски, туристически, след получававане на лиценз, рекламни, информационни, програмни или други услуги, покупка, проектиране, строителство или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг.
+ Отдаване под наем на собствени и наети леки и товарни автомобили., както и всички други, разрешени от закона дейности.

2022-09-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204767748 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма