Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИ ЕНД КЕЙ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204771611
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 21, 2017 12:26
Наименование
ВИ ЕНД КЕЙ
Транслитерация
V & K Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Александър Жендов, 6, ет. 3 Виж на картата
Има 103 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Консултантска и инженерингова дейност, транспортно – спедиторска и комисионна дейност, внос, износ, търговия, сервизна, рекламна, издателска дейност, търговско представителство, поср... Консултантска и инженерингова дейност, транспортно – спедиторска и комисионна дейност, внос, износ, търговия, сервизна, рекламна, издателска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, производство, изкупуване, преработка и търговия с всички видове земеделски продукти, промишлени и битови стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Къдрин Верадинов Узунов (свързан с 2 фирми)
Управител: Вихра Ананиева Утева (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Къдрин Верадинов Узунов 15.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Вихра Ананиева Утева 15.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИ ЕНД КЕЙ ООД на латиница "V & K Ltd." с ЕИК/ПИК 204771611 е основана на 21 Септември 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2017-09-21
Регистрация на фирмата

2022-01-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Христо Смирненски, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Александър Жендов, 6, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Производство, изкупуване, преработка и търговия с всички видове земеделски продукти, промишлени и битови стоки, консултантска и инженерингова дейност, транспортно – спедиторска и комисионна дейност, внос, износ, търговия, сервизна, рекламна, издателска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Консултантска и инженерингова дейност, транспортно – спедиторска и комисионна дейност, внос, износ, търговия, сервизна, рекламна, издателска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, производство, изкупуване, преработка и търговия с всички видове земеделски продукти, промишлени и битови стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма