Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛБИРАЙ ДИЛИВЪРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204775570
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204775570 от 2017-11-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 26, 2017 12:03
Наименование
АЛБИРАЙ ДИЛИВЪРИ
Транслитерация
Albirai Delivery Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Рожен, 32 Виж на картата
Код на икономическа дейност
5610 - ДЕЙНОСТИ НА РЕСТОРАНТИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ
Предмет на дейност
Внос и износ на промишлени и хранителни стоки и хранителни добавки, доставяне на храна и хранителни стоки и продукти, внос и износ на екзотични червеи, търговия с храни и напитки, производство... Внос и износ на промишлени и хранителни стоки и хранителни добавки, доставяне на храна и хранителни стоки и продукти, внос и износ на екзотични червеи, търговия с храни и напитки, производство и продажба на храни и напитки, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни сделки на пътници и товари; таксиметров превоз; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, услуги, реклама и търговия с промишлени и хранителни стоки; онлайн търговия; ресторантьорска дейност; маркетинг, търговия с потребителски стоки, търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, внос и износ, транспортни услуги и всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ дейност не забранена от закона. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН МАРИНОВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН МАРИНОВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛБИРАЙ ДИЛИВЪРИ ЕООД на латиница "Albirai Delivery Ltd." с ЕИК/ПИК 204775570 е основана на 26 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛБИРАЙ 22", но на 15 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "АЛБИРАЙ ДИЛИВЪРИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-09-26
Регистрация на фирмата

2017-11-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204775570 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-02-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Елин Пелин, Граничар, 35, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Рожен, 32
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-04-15
Промяна наименование
Името се сменя от АЛБИРАЙ 22 на АЛБИРАЙ ДИЛИВЪРИ
Промяна предмет на дейност
- Търговия с храни и напитки, производство и продажба на храни и напитки, услуги, реклама и търговия с промишлени и хранителни стоки; онлайн търговия; ресторантьорска дейност; маркетинг, търговия с потребителски стоки, търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, внос и износ, транспортни услуги и всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ дейност незабранена от закона. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Внос и износ на промишлени и хранителни стоки и хранителни добавки, доставяне на храна и хранителни стоки и продукти, внос и износ на екзотични червеи, търговия с храни и напитки, производство и продажба на храни и напитки, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни сделки на пътници и товари; таксиметров превоз; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, услуги, реклама и търговия с промишлени и хранителни стоки; онлайн търговия; ресторантьорска дейност; маркетинг, търговия с потребителски стоки, търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, внос и износ, транспортни услуги и всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/ дейност не забранена от закона. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

2020-08-31
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма