Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Омега 89 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204781979
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 29, 2017 11:50
Наименование
Омега 89
Транслитерация
Omega 89 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Априлци, "Пръскалска", 137 Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия на едро и дребно; транспортна дейност със собствени или наети моторни превозни средства.Посредничество и търговско представителство на наши и чуждестранни физически и юридич... Вътрешна и външна търговия на едро и дребно; транспортна дейност със собствени или наети моторни превозни средства.Посредничество и търговско представителство на наши и чуждестранни физически и юридически лица; консултантски и информационни услуги; агентство, дистрибуторска, туроператорска и туристическа агентска дейност; маркетингова и рекламна дейност; посредничество и сделки с недвижими имоти в страната и чужбина. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги.Покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакъв вид друга дейност, незабранена от законите на страната. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Станю Владимиров Георгиев (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Станю Владимиров Георгиев 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Георги Ангелов Урумов 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Станю Владимиров Георгиев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Омега 89 ЕООД на латиница "Omega 89 Ltd" с ЕИК/ПИК 204781979 е основана на 29 Септември 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Априлци, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-09-29
Регистрация на фирмата

2019-01-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, ж.к. Владислав Варненчик, 28, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Априлци, "Пръскалска", 137
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Спедиторска дейност; покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ; ресторантьорство; комисионна, лизингова и складова дейност; търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска и туристическа дейност /след лиценз/, информационна, програмна, битови и комунални услуги на населението; строително предприемачество; търговия с недвижими имоти; производство, изкупуване, както и всички други незабранени от закона услуги и дейности.
+ Вътрешна и външна търговия на едро и дребно; транспортна дейност със собствени или наети моторни превозни средства.Посредничество и търговско представителство на наши и чуждестранни физически и юридически лица; консултантски и информационни услуги; агентство, дистрибуторска, туроператорска и туристическа агентска дейност; маркетингова и рекламна дейност; посредничество и сделки с недвижими имоти в страната и чужбина. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги.Покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакъв вид друга дейност, незабранена от законите на страната.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма