Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ундо вижън трейд ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204788190
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204788190 от 2017-11-10 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 4, 2017 09:36
Наименование
Ундо вижън трейд
Транслитерация
Undo vision treade Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Генерал Тотлебен, 67, ет. 2 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
: вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селско-стопански, битови стоки, търговско представителство, посредничество и агенство на местни и чужди лица... : вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селско-стопански, битови стоки, търговско представителство, посредничество и агенство на местни и чужди лица в страната и чужбин, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, кафетерии, хотелиерство, рекламна дейност, откриване на фризьорски салони / включително извършване на козметични услуги/; както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Луиджи Караччиоло (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Луиджи Караччиоло (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ундо вижън трейд ЕООД на латиница "Undo vision treade Ltd" с ЕИК/ПИК 204788190 е основана на 4 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-10-04
Регистрация на фирмата

2017-11-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204788190 на основание друго от ЗДДС

2017-11-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 421, вх. 2, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Генерал Тотлебен, 67, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, АДМИНИСТРАТИВНО-ПРАВНИ УСЛУГИ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ, ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ, ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ, КОМИСИОННА ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ И НАЕМИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН, ЗА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗА.
+ : вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селско-стопански, битови стоки, търговско представителство, посредничество и агенство на местни и чужди лица в страната и чужбин, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, кафетерии, хотелиерство, рекламна дейност, откриване на фризьорски салони / включително извършване на козметични услуги/; както и всяка друга дейност,незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма