Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Аляска Кепитъл ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204795365
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 6, 2017 16:17
Наименование
Аляска Кепитъл
Транслитерация
Alaska Capital Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Ген. Стефан Азманов, 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Бизнес консултации; Отдаване под наем на собствени активи от всякакъв вид; Инвестиране в и държане на акции и дялове; Търговско представителство и посредничество; Комисионни и консултантски сделки; По... Бизнес консултации; Отдаване под наем на собствени активи от всякакъв вид; Инвестиране в и държане на акции и дялове; Търговско представителство и посредничество; Комисионни и консултантски сделки; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; Счетоводни услуги и данъчни консултации; Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; Външнотърговски сделки, както и всички други дейности и сделки, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Бойко Куртев Кирев (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Бойко Куртев Кирев (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,500 лева (1,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Аляска Кепитъл ЕООД на латиница "Alaska Capital Ltd" с ЕИК/ПИК 204795365 е основана на 6 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 1,500 лева.

Хронология

2017-10-06
Регистрация на фирмата

2017-10-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ГЕН. СТЕФАН АЗМАНОВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Ген. Стефан Азманов, 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-11-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Ген. Стефан Азманов, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Ген. Стефан Азманов, 1

2017-11-06
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество; Комисионни и консултантски сделки; Инвестиране в и държане на акции и дялове; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; Счетоводни и данъчни консултации; Организиране на счетоводно отчитане и сьставяне на междинни, годишни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; Външнотърговски сделки, както и всички други сделки, незабранени със закон.
+ Бизнес консултации; Отдаване под наем на собствени активи от всякакъв вид; Инвестиране в и държане на акции и дялове; Търговско представителство и посредничество; Комисионни и консултантски сделки; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; Счетоводни услуги и данъчни консултации; Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; Външнотърговски сделки, както и всички други дейности и сделки, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма