Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИНЕЛИ 2017 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204796397
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 9, 2017 11:26
Наименование
ДИНЕЛИ 2017
Транслитерация
DINELI 2017EOOD
Оборот
34,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Г.С.РАКОВСКИ, 28А Виж на картата
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Дружеството има следния предмет на дейност: Търговия с плодове и зеленчуци, с алкохолни напитки и тютюневи изделия след издаване на съответни лицензи и разрешения, транспортна и превозна дейност, ... Дружеството има следния предмет на дейност: Търговия с плодове и зеленчуци, с алкохолни напитки и тютюневи изделия след издаване на съответни лицензи и разрешения, транспортна и превозна дейност, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, шивашки услуги, счетоводни услуги, брокерска дейност, след издаване на съответно разрешение, комисионна, спедиционна, складова дейност на търговско представителство и посредничество, както и всички дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. Освен това Консултантски услуги, преводачески услуги, услуги в областта на компютърните технологии и образованието, анализ и обработка на база данни, фотографски и видео услуги, производствена дейност, организиране на търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; обучения и проучвания. Разработване на проектни предложения, съдействие при подготовка на необходимата съпътстваща документация за кандидатстване. Подготовка на бизнес план ; Анализ на парични потоци; Финансов анализ и други. Разработване на обучителни материали като наръчници, брошури, модулни платформи и модулни курсове, анализи и предложения за промяна на политики. Създаване на методологически програми, обучения за местни и международни физически и юридически лица. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА БОЯНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА ДИМИТРОВА БОЯНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 34,000 25.93% - -
2020 27,000 22.73% - -
2019 22,000 37.5% 0 -
2018 16,000 700% - -
2017 2,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 4 100%
2020 2 -60%
2019 5 150%
2018 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИНЕЛИ 2017 ЕООД на латиница "DINELI 2017EOOD" с ЕИК/ПИК 204796397 е основана на 9 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 34,000 лв. което е с 26% повече от предходната 2020 година (27,000 лв.), а средният годишен ръст е 197%.

Хронология

2017-10-09
Регистрация на фирмата

2021-12-07
Промяна предмет на дейност
- Търговия с плодове и зеленчуци , с алкохолни напитки и тютюневи изделия след издаване на съответни лицензи и разрешения , транспортна и превозна дейност , покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен или обработен вид , производство на стоки с цел продажба , шивашки услуги , счетоводни услуги , брокерска дейност , след издаване на съответно разрешение , комисионна , спедиционна , складова дейност на търговско представителство и посредничество , както и всички дейности , разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Дружеството има следния предмет на дейност: Търговия с плодове и зеленчуци, с алкохолни напитки и тютюневи изделия след издаване на съответни лицензи и разрешения, транспортна и превозна дейност, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, шивашки услуги, счетоводни услуги, брокерска дейност, след издаване на съответно разрешение, комисионна, спедиционна, складова дейност на търговско представителство и посредничество, както и всички дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. Освен това Консултантски услуги, преводачески услуги, услуги в областта на компютърните технологии и образованието, анализ и обработка на база данни, фотографски и видео услуги, производствена дейност, организиране на търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; обучения и проучвания. Разработване на проектни предложения, съдействие при подготовка на необходимата съпътстваща документация за кандидатстване. Подготовка на бизнес план ; Анализ на парични потоци; Финансов анализ и други. Разработване на обучителни материали като наръчници, брошури, модулни платформи и модулни курсове, анализи и предложения за промяна на политики. Създаване на методологически програми, обучения за местни и международни физически и юридически лица.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма