Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ню Еврика ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204798213
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 9, 2017 15:36
Наименование
Ню Еврика
Транслитерация
New Evrika LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Болярска, 37 Виж на картата
Код на икономическа дейност
90.03 - Творческа дейност в областта на литературата и изкуствата
Предмет на дейност
Експертни консултантски услуги, извършване на анкетни проучвания и маркетингови дейности. Обучителна дейност. Организиране на изложби и мероприятия. Изготвяне на картини, карикатури, скулпторни ... Експертни консултантски услуги, извършване на анкетни проучвания и маркетингови дейности. Обучителна дейност. Организиране на изложби и мероприятия. Изготвяне на картини, карикатури, скулпторни творби и изделия на приложното изкуство. Рекламна дейност. Издателска дейност, издаване на онлайн вестници и списания, виртуални дигитални библиотеки, издаване на дигитални карти на културни забележителности, производство на превозни средства, без автомобили за разглеждане на културни забележителности, органазиране на културни мероприятия и разходки за разглеждане на културни забележителности, научно-изследователска и развойна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Живка Динева Янкова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Живка Динева Янкова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ню Еврика ЕООД на латиница "New Evrika LTD" с ЕИК/ПИК 204798213 е основана на 9 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-10-09
Регистрация на фирмата

2018-04-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. Пътя за ферибота, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Болярска, 37
Промяна предмет на дейност
- Издателска дейност, издаване на онлайн вестници и списания, виртуални дигитални библиотеки, издаване на дигитални карти на културни забележителности, производство на превозни средства, без автомобили за разглеждане на културни забележителности, органазиране на културни мероприятия и разходки за разглеждане на културни забележителности, научно-изследователска и развойна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Експертни консултантски услуги, извършване на анкетни проучвания и маркетингови дейности. Обучителна дейност. Организиране на изложби и мероприятия. Изготвяне на картини, карикатури, скулпторни творби и изделия на приложното изкуство. Рекламна дейност. Издателска дейност, издаване на онлайн вестници и списания, виртуални дигитални библиотеки, издаване на дигитални карти на културни забележителности, производство на превозни средства, без автомобили за разглеждане на културни забележителности, органазиране на културни мероприятия и разходки за разглеждане на културни забележителности, научно-изследователска и развойна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма