Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дигитално обучение ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204800707
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 10, 2017 15:34
Наименование
Дигитално обучение
Транслитерация
Digital education Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Болярска, 36 Виж на картата
Код на икономическа дейност
85.59 - Образователни дейности
Предмет на дейност
Извършване на научно-изследователска и развойна дейност, създаване и внедряване на нови дигитални продукти за обучение, извършване на дигитално обучение на деца и ученици, създаване на нови софт... Извършване на научно-изследователска и развойна дейност, създаване и внедряване на нови дигитални продукти за обучение, извършване на дигитално обучение на деца и ученици, създаване на нови софтуерни и други информационни продукти за обучение, извършване на дистанционни обучения чрез интернет. Консултантски услуги, извършване на анкетни проучвания и социологически изследвания. Извършване на изследвания на добри практики и наблюдения и оценки на изпълнението на европейски програми и проекти. Обучителна дейност. Организиране на изложби и мероприятия. Изготвяне на картини, карикатури, скулпторни творби и изделия на приложното изкуство. Рекламна дейност. Софтуерни услуги. Изготвяне на наръчници и обучителни материали. Изготвяне на методики и програми за извършване на обучение както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Вангел Тодоров Янков (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Вангел Тодоров Янков 45.00 лв - 45.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Николина Георгиева Кирякова 55.00 лв - 55.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Вангел Тодоров Янков (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дигитално обучение ЕООД на латиница "Digital education Ltd." с ЕИК/ПИК 204800707 е основана на 10 Октомври 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-10-10
Регистрация на фирмата

2018-04-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, Пътя за ферибота, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, Дилянка, 20
Промяна предмет на дейност
- Извършване на научно-изследователска и развойна дейност, създаване и внедряване на нови дигитални продукти за обучение, извършване на дигитално обучение на деца и ученици, създаване на нови софтуерни и други информационни продукти за обучение, извършване на дистанционни обучения чрез интернет, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Извършване на научно-изследователска и развойна дейност, създаване и внедряване на нови дигитални продукти за обучение, извършване на дигитално обучение на деца и ученици, създаване на нови софтуерни и други информационни продукти за обучение, извършване на дистанционни обучения чрез интернет. Консултантски услуги, извършване на анкетни проучвания и социологически изследвания. Извършване на изследвания на добри практики и наблюдения и оценки на изпълнението на европейски програми и проекти. Обучителна дейност. Организиране на изложби и мероприятия. Изготвяне на картини, карикатури, скулпторни творби и изделия на приложното изкуство. Рекламна дейност. Софтуерни услуги. Изготвяне на наръчници и обучителни материали. Изготвяне на методики и програми за извършване на обучение както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2019-06-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, Дилянка, 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Болярска, 36
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма