Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИТА 2018 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204802149
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204802149 от 2018-12-03 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
October 11, 2017 12:00
Наименование
ВИТА 2018
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. Свищовска, 45, ет. 2 Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; външнотърговски сделки, корабно агентиране, чартиране, брокераж, търговия с цигари и спиртни нап... Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; външнотърговски сделки, корабно агентиране, чартиране, брокераж, търговия с цигари и спиртни напитки след издаването на съответното разрешително /лиценз/, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, транспортни сделки в страната и чужбина, сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества, извършване на сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау, туристически, туроператорски сделки, вкл. хотелиерство и ресторантьорство, консултантски, маркетингови и иженерингови сделки, както и извършването на фото услуги фото и видеозаснемане, рекламна дейност и консултантски услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОШКО КОЛЕВ ПЕТКОВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕКС БИЛД ЕООД (свързан с 81 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИТА 2018 ЕООД с ЕИК/ПИК 204802149 е основана на 11 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-10-11
Регистрация на фирмата

2018-12-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204802149 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2019-05-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Княгина Райна, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. Свищовска, 45, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество, както и други дейности, незабранени със закон.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; външнотърговски сделки, корабно агентиране, чартиране, брокераж, търговия с цигари и спиртни напитки след издаването на съответното разрешително /лиценз/, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, транспортни сделки в страната и чужбина, сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества, извършване на сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау, туристически, туроператорски сделки, вкл. хотелиерство и ресторантьорство, консултантски, маркетингови и иженерингови сделки, както и извършването на фото услуги фото и видеозаснемане, рекламна дейност и консултантски услуги.

2023-05-25

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма