Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛ ДЖИ ЕМ 2017 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204804164
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 12, 2017 11:26
Наименование
ЕЛ ДЖИ ЕМ 2017
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Иван Вазов, 7, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупки на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки собствено производство - по законоустановения ред, а също така и извършването на в... Покупки на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки собствено производство - по законоустановения ред, а също така и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност в страната и чужбина, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лили Стоянова Тодорова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Лили Стоянова Тодорова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛ ДЖИ ЕМ 2017 ЕООД с ЕИК/ПИК 204804164 е основана на 12 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-10-12
Регистрация на фирмата

2023-02-09
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупки на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки собствено производство - по законоустановения ред, спедиторска дейност - след регистрация и лиценз, хотелиерски сделки - след лицензиране, ресторантьорство – след категоризиране, туристически - след лицензиране и категоризиране, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество, външноикономически сделки, а също така и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност в страната и чужбина, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение.
+ Покупки на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки собствено производство - по законоустановения ред, а също така и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност в страната и чужбина, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма