Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Видео Про ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204812517
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 17, 2017 12:00
Наименование
Видео Про
Транслитерация
“Video Pro” Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. „20-ти Април“, 13, ет. 3 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
60.20 - Създаване и излъчване на телевизионни програми
Предмет на дейност
Създаване и излъчване на собствена телевизионна продукция и телевизионни програми, от предварително закупени телевизионни предавания, съвместно излъчване на данни и телевизионни програми. Производ... Създаване и излъчване на собствена телевизионна продукция и телевизионни програми, от предварително закупени телевизионни предавания, съвместно излъчване на данни и телевизионни програми. Производство на филми, телевизионни предавания, телевизионни реклами на лента, цифров или друг носител, в това число електронни файлове, предназначени за директно излъчване в предаване по телевизия или салон и всякакви други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кирил Георгиев Апостолов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Кирил Георгиев Апостолов (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Видео Про ЕООД на латиница "“Video Pro” Ltd" с ЕИК/ПИК 204812517 е основана на 17 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2017-10-17
Регистрация на фирмата

2018-12-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-01-06
Промяна предмет на дейност
- Създаване и излъчване на собствена телевизионна продукция и телевизионни програми, от предварително закупени телевизионни предавания, съвместно излъчване на данни и телевизионни програми. Производство на филми, телевизионни предавания, телевизионни реклами на лента, цифров или друг носител, в това число електронни файлове, предназначени за директно излъчване в предаване по телевизия или салон; технически дейности, свързани с произовдството на филми и телевизионни предавания, вкл. монтаж и преобразуване на формати, компютърна графика, компютърна анимация и аудио-визуални ефекти; покупка и продажба на права за разпространение на филми и друга аудио-визуална продукция; звукозаписване на звукозаписни оригинали, тяхното издаване, промотиране и разпространение. Издаване на електронни списание, издаване на рекламни материали, фотографии, статистическа и др. информация он-лайн. Дейности, в областта на фотографията, свързани с фотография за реклами, за издателска дейност, за мода; дейности на фото-журналисти; микрофилмиране на документи и всякакви други дейности, незабранени със закон.
+ Създаване и излъчване на собствена телевизионна продукция и телевизионни програми, от предварително закупени телевизионни предавания, съвместно излъчване на данни и телевизионни програми. Производство на филми, телевизионни предавания, телевизионни реклами на лента, цифров или друг носител, в това число електронни файлове, предназначени за директно излъчване в предаване по телевизия или салон и всякакви други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма