Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛ ГАЗ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204816049
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 18, 2017 15:29
Наименование
БУЛ ГАЗ ТЕХНОЛОДЖИ
Транслитерация
BUL GAS TECHNOLOGY LTD.
Оборот
54,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул.Локомотив, 1 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
2829 - ПРОИЗВОДСТВО НА ДРУГИ МАШИНИ С ОБЩО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Предмет на дейност
вътрешно и външнотърговска дейност включваща: производство, търговия и сервизно обслужване на газови и метанови уредби за автомобили, резервни части за газови и метанови уредби за автомобили, ка... вътрешно и външнотърговска дейност включваща: производство, търговия и сервизно обслужване на газови и метанови уредби за автомобили, резервни части за газови и метанови уредби за автомобили, както и производство и търговия на други резервни части за автомобили; вътрешен и международен превоз и спедиция на стандартни, тежки, извънгабаритни и специални товари; производство и покупко-продажба на всякакви други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, включително след получаване на съответните разрешения или лицензни, когато такива се изискват от закона. Дружеството може да създава представителства и клонове, както и да участва в други дружества в страната и чужбина, прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДОСЛАВ ПАВЛИНОВ ПЕШЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАДОСЛАВ ПАВЛИНОВ ПЕШЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 54,000 20% - -
2020 45,000 -4.26% - -
2019 47,000 95.83% 0 -
2018 24,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 4
2019 4 300%
2018 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛ ГАЗ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД на латиница "BUL GAS TECHNOLOGY LTD." с ЕИК/ПИК 204816049 е основана на 18 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТС Технолоджи", но на 14 Март 2018 година то бива сменено на сегашното "БУЛ ГАЗ ТЕХНОЛОДЖИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 54,000 лв. което е с 20% повече от предходната 2020 година (45,000 лв.), а средният годишен ръст е 37%.

Хронология

2017-10-18
Регистрация на фирмата

2018-03-14
Промяна наименование
Името се сменя от ТС Технолоджи на БУЛ ГАЗ ТЕХНОЛОДЖИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 9, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул.Локомотив, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВКЛЮЧВАЩА: РАЗРАБОТКА, ВНЕДРЯВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СИСТЕМИ И МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ И РЕГЕНЕРИРАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОМИШЛЕНИ МАСЛА. РЕГЕНЕРИРАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОМИШЛЕНИ МАСЛА; РАЗРАБОТВАНЕ НА СОФТУЕР И ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОННИ КОМПОНЕНТИ; ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ СТОКИ ИЛИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО С ПРАВА ВЪРХУ ИЗОБРЕТЕНИЯ, ТЪРГОВСКИ МАРКИ, АВТОРСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ДРУГИ ОБЕКТИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И НОУ-ХАУ, КАКТО И ПРИДОБИВАНЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ПРАВА ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ ИЛИ ЛИЦЕНЗНИ, КОГАТО ТАКИВА СЕ ИЗИСКВАТ ОТ ЗАКОНА.ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА СЪЗДАВА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И КЛОНОВЕ, КАКТО И ДА УЧАСТВА В ДРУГИ ДРУЖЕСТВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ вътрешно и външнотърговска дейност включваща: производство, търговия и сервизно обслужване на газови и метанови уредби за автомобили, резервни части за газови и метанови уредби за автомобили, както и производство и търговия на други резервни части за автомобили; вътрешен и международен превоз и спедиция на стандартни, тежки, извънгабаритни и специални товари; производство и покупко-продажба на всякакви други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, включително след получаване на съответните разрешения или лицензни, когато такива се изискват от закона. Дружеството може да създава представителства и клонове, както и да участва в други дружества в страната и чужбина,

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма