Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОУКТРИЙ ИНВЕСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204819045
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 19, 2017 16:57
Наименование
ОУКТРИЙ ИНВЕСТ
Транслитерация
OAKTREE INVEST SpLtd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 128, ет. 1 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Пазарни проучвания, създаване и управление на проекти, административно и техническо съдействие, търговско посредничество и представителство, консултантска дейност във всички сфери на икономика... Пазарни проучвания, създаване и управление на проекти, административно и техническо съдействие, търговско посредничество и представителство, консултантска дейност във всички сфери на икономиката и финансите, устни и писмени преводи, покупко-продажби, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, търговия с всякакви стоки, продукти и материали, включително импорт-експорт, както и извършването на всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Богдан Аврамов Аврамов (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИЛЕНА КРАСИМИРОВА КОЕВА-ВАНГЕЛОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАТЕРИНА КРАСИМИРОВА КОЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Богдан Аврамов Аврамов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОУКТРИЙ ИНВЕСТ ЕООД на латиница "OAKTREE INVEST SpLtd." с ЕИК/ПИК 204819045 е основана на 19 Октомври 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БИ ФАКТОР МАРКЕТИНГ", но на 2 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "ОУКТРИЙ ИНВЕСТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-10-19
Регистрация на фирмата

2019-04-02
Промяна наименование
Името се сменя от БИ ФАКТОР МАРКЕТИНГ на ОУКТРИЙ ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Цар Самуил, 50, вх. Г
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг, пазарни проучвания, създаване и управление на проекти, административно и техническо съдействие, търговско посредничество и представителство, счетоводни услуги, консултантска дейност, застрахователно агентство, устни и писмени преводи, посредническа дейност при сделки, свързани с недвижими имоти, обзавеждане и управление на недвижими имоти, услуги по графичен дизайн, покупко-продажби и отдаване под наем на превозни средства, търговия с всякакви стоки, продукти и материали, включително импорт-експорт, спедиторски и логистични услуги, както и извършването на всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Пазарни проучвания, създаване и управление на проекти, административно и техническо съдействие, търговско посредничество и представителство, консултантска дейност във всички сфери на икономиката и финансите, устни и писмени преводи, покупко-продажби, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, търговия с всякакви стоки, продукти и материали, включително импорт-експорт, както и извършването на всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

2022-07-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Цар Самуил, 50, вх. Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 128, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма