Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Топлино ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204825265
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 24, 2017 12:01
Наименование
Топлино
Транслитерация
Toplino
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Радомир, ул. Гарата, 12 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия с дървен матирал, суровини за отопление и дървопреработка: добив, преработка и търговия с дърва за огрев; търговия със строителни материали и инструменти; заготовка и търговия с арматура ... търговия с дървен матирал, суровини за отопление и дървопреработка: добив, преработка и търговия с дърва за огрев; търговия със строителни материали и инструменти; заготовка и търговия с арматура и арматурни мрежи; строителство; посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина; превозвачески, спедиторски и други транспортни услуги, производство на ел. енергия от възобновяеми източници, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Иванов Георгиев (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Иванов Георгиев (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
1,338,200 лева (1,338,200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Топлино ЕООД на латиница "Toplino" с ЕИК/ПИК 204825265 е основана на 24 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Радомир, а началният внесен капитал е в размер на 1,338,200 лева.

Хронология

2017-10-24
Регистрация на фирмата

2023-07-06
Промяна предмет на дейност
- Търговия с дървен материал, суровини за отопление и дървопреработка; добив, преработка и търговия с дърва за огрев; търговия със строителни материали и инструменти; заготовка и търговия с арматура и арматурни мрежи; строителство; посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина; превозвачески, спедиторски и други транспортни услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ търговия с дървен матирал, суровини за отопление и дървопреработка: добив, преработка и търговия с дърва за огрев; търговия със строителни материали и инструменти; заготовка и търговия с арматура и арматурни мрежи; строителство; посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина; превозвачески, спедиторски и други транспортни услуги, производство на ел. енергия от възобновяеми източници, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма