Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ес Ей Ес Проджект ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204825728
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 24, 2017 13:55
Наименование
Ес Ей Ес Проджект
Транслитерация
SES Project Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Християново Виж на картата
Има 39 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на услуги свързвани с фотографска дейност – въздушна фотография и въздушно видео заснемане, 3D заснемане, 360 градусово заснемане. Заснемане на тържествени събития и обществени меропр... Предоставяне на услуги свързвани с фотографска дейност – въздушна фотография и въздушно видео заснемане, 3D заснемане, 360 градусово заснемане. Заснемане на тържествени събития и обществени мероприятия, и по заявка на клиенти. Изработка и продажба на фотографски и видео продукти – фотографски снимки и видеа, фоторепортажи, рекламни фотографии видеоклипове. Разработване на дигитални фотографски продукти, предаване в онлайн режим на въздушно фото и видео при заснемане на обекти и събития, онлайн търговия с авторски фотографски продукти – снимки и видеа, рекламни материали и други. Разработване и прилагане на образователни програми, проектиране, изграждане и управление на образователни обекти, както и извършване на всяка друга стопанска дейност разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИНЬО КОЛЕВ ДИНЕВ (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Марина Бориславова Бойчева (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Дарена Павлова Георгиева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИНЬО КОЛЕВ ДИНЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ес Ей Ес Проджект ЕООД на латиница "SES Project Ltd." с ЕИК/ПИК 204825728 е основана на 24 Октомври 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Еър кам вижън България", но на 18 Февруари 2021 година то бива сменено на сегашното "Ес Ей Ес Проджект". Седалището на компанията се намира в с. Християново, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-10-24
Регистрация на фирмата

2021-02-18
Промяна наименование
Името се сменя от Еър кам вижън България на Ес Ей Ес Проджект
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул.“Найчо Цанов“, 2А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. „Пере Тошев“, 49, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на услуги свързвани с фотографска дейност – въздушна фотография и въздушно видео заснемане, 3D заснемане, 360 градусово заснемане. Заснемане на тържестевни събития и обществени мероприятия, и по заявка на клиенти . Изработка и продажба на фотографски и видео продукти – фотографски снимки и видеа, фоторепортажи, рекламни фотографии видеоклипове. Разработване на дигитални фотографски продукти, предаване в онлайн режим на въздушно фото и видео при заснемане на обекти и събития, онлайн търговия с авторски фотографски продукти – снимки и видеа, рекламни материали и други, както и извършване на всяка друга стопанска дейност разрешена от закона.
+ Предоставяне на услуги свързвани с фотографска дейност – въздушна фотография и въздушно видео заснемане, 3D заснемане, 360 градусово заснемане. Заснемане на тържествени събития и обществени мероприятия, и по заявка на клиенти. Изработка и продажба на фотографски и видео продукти – фотографски снимки и видеа, фоторепортажи, рекламни фотографии видеоклипове. Разработване на дигитални фотографски продукти, предаване в онлайн режим на въздушно фото и видео при заснемане на обекти и събития, онлайн търговия с авторски фотографски продукти – снимки и видеа, рекламни материали и други. Разработване и прилагане на образователни програми, проектиране, изграждане и управление на образователни обекти, както и извършване на всяка друга стопанска дейност разрешена от закона.

2022-11-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. „Пере Тошев“, 49, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Християново
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма