Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗЕД КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204827864
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204827864 от 2017-11-21 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 25, 2017 12:10
Наименование
ЗЕД КОНСУЛТ
Транслитерация
ZED CONSULT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Гложене, ул. Георги Пискулев, 37 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговско представителство на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки, покупка на всички видове стоки ил... Търговско представителство на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки, покупка на всички видове стоки или други вещи, незабранени от закона с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и маркетинг, консултантски услуги, всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ИВАНОВ ИЛИЕВ (свързан с 15 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ИВАНОВ ИЛИЕВ (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗЕД КОНСУЛТ ЕООД на латиница "ZED CONSULT LTD" с ЕИК/ПИК 204827864 е основана на 25 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Гложене, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-10-25
Регистрация на фирмата

2017-11-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204827864 на основание друго от ЗДДС

2018-01-26
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-02-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ГЛАДСТОН, 32
+ БЪЛГАРИЯ, с. Гложене, ул. Георги Пискулев, 37

2018-03-28
Промяна предмет на дейност
- Търговия с виртуални криптовалути, търговско представителство на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина и посредничество,комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки, покупка на всички видове стоки или други вещи,незабранени от закона с цел препродажба в първоначален,преработен или обработен вид.Продажба на стоки от собствено производство, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и маркетинг,консултантски услуги, всички други дежности,незабранени със закон,указ или друг нормативен акт.
+ Търговско представителство на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки, покупка на всички видове стоки или други вещи, незабранени от закона с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и маркетинг, консултантски услуги, всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма