Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Диджитал Европланет ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204834613
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204834613 от 2018-05-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 27, 2017 17:26
Наименование
Диджитал Европланет
Транслитерация
DIGITAL EUROPLANET Ltd.
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул."Околовръстен път", 60 Виж на картата
Код на икономическа дейност
6810 - ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА СОБСТВЕНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Предмет на дейност
ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С КОЛ ЦЕНТЪР, ТЕЛЕМАРКЕТИНГ, ПРОУЧВАНИЯ И АНАЛИЗ НА ПАЗАРА, АУТОСРСИНГ УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С ИНВЕСТИЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРА... ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С КОЛ ЦЕНТЪР, ТЕЛЕМАРКЕТИНГ, ПРОУЧВАНИЯ И АНАЛИЗ НА ПАЗАРА, АУТОСРСИНГ УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С ИНВЕСТИЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТИЙВ ЕЛИЗА Л. ВАН ДЕН БЕРХ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТИЙВ ЕЛИЗА Л. ВАН ДЕН БЕРХ 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Йохан Мари М. Трапениерс 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТИЙВ ЕЛИЗА Л. ВАН ДЕН БЕРХ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Диджитал Европланет ООД на латиница "DIGITAL EUROPLANET Ltd." с ЕИК/ПИК 204834613 е основана на 27 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Старбокс тв", но на 8 Септември 2020 година то бива сменено на сегашното "Диджитал Европланет". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2017-10-27
Регистрация на фирмата

2018-05-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204834613 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-09-08
Промяна наименование
Името се сменя от Старбокс тв на Диджитал Европланет
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА СОБСТВЕНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, СТРОИТЕЛСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНЖЕНЕРИНГ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ ИЗДЕЛИЯ И ДЕТАЙЛИ, СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ С ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ И МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ, ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЪРНО, МЕТАЛИ, ТВЪРДИ И ТЕЧНИ ГОРИВА, , КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ПРЕДВИЖДА РАЗРЕШИТЕЛЕН, ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ КОНЦЕСИОНЕН РЕЖИМ.
+ Извършване в страната и чужбина на: Покупка и продажба на собствени недвижими имоти, даване на коли под наем, търговия с хранителни продукти, строителство, проектиране, инженеринг, предприемачество, дигитални услуги, услуги в сферата на информационните технологии, разработване на хардуер и софтуер, консултантски услуги в сферата на високите технологии, маркетинг, мениджмънт, проучване и развитие, посредничество, представителство, внос и износ на стоки и услуги, търговска дейност, както и всички останали дейности, не забранени със закон, като за извършването на дейностите, за които законодателството изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на надлежно разрешение.

2023-05-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул." Aкадемик Стоян Аргиров ", 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул."Околовръстен път", 60
Промяна предмет на дейност
- Извършване в страната и чужбина на: Покупка и продажба на собствени недвижими имоти, даване на коли под наем, търговия с хранителни продукти, строителство, проектиране, инженеринг, предприемачество, дигитални услуги, услуги в сферата на информационните технологии, разработване на хардуер и софтуер, консултантски услуги в сферата на високите технологии, маркетинг, мениджмънт, проучване и развитие, посредничество, представителство, внос и износ на стоки и услуги, търговска дейност, както и всички останали дейности, не забранени със закон, като за извършването на дейностите, за които законодателството изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на надлежно разрешение.
+ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С КОЛ ЦЕНТЪР, ТЕЛЕМАРКЕТИНГ, ПРОУЧВАНИЯ И АНАЛИЗ НА ПАЗАРА, АУТОСРСИНГ УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С ИНВЕСТИЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма