Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Томови 2017 ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
204835804
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 30, 2017 13:00
Наименование
Томови 2017
Транслитерация
Tomovi 2017
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, кв. Сини вир, Гара Разпределителна Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; превозни сделки в страната и чужбина; дейност в сферата на ресторантьорството, управление на пи... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; превозни сделки в страната и чужбина; дейност в сферата на ресторантьорството, управление на питейни заведения и заведения за хранене; търговско представителство и посредничество; складови сделки; строителна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; импортно - експортни сделки, както и всички други сделки и услугинезабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ИВАНОВ МЕТОДИЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ИВАНОВ МЕТОДИЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Томови 2017 ЕООД на латиница "Tomovi 2017" с ЕИК/ПИК 204835804 е основана на 30 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2017-10-30
Регистрация на фирмата

2017-11-29
Промяна предмет на дейност
- Дейност в сферата на ресторантьорството, управление на питейни заведения и заведения за хранене.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; превозни сделки в страната и чужбина; дейност в сферата на ресторантьорството, управление на питейни заведения и заведения за хранене; търговско представителство и посредничество; складови сделки; строителна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; импортно - експортни сделки, както и всички други сделки и услугинезабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма