Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джи Ел Ви Архитекчър ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204836806
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204836806 от 2022-10-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 30, 2017 16:10
Наименование
Джи Ел Ви Архитекчър
Транслитерация
GLV Architecture LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ж.к. Дианабад, 66, ет. 12 Виж на картата
Предмет на дейност
Проучване и проектиране на териториално устройство и градоустройство, обществени, жилищни, промешлени и селскостопански сгради; осъществяване на архитектурни, инженерни, проектантски, карт... Проучване и проектиране на териториално устройство и градоустройство, обществени, жилищни, промешлени и селскостопански сгради; осъществяване на архитектурни, инженерни, проектантски, картографски дейности, строителен надзор и подобни; интериор и дизайн, консултантски услуги; строителство на сгради и съоръжения, както и прилежащата им инфраструктура; строително-ремонтни услуги; строителна дейност и услуги в страната и чужбина; проектиране, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим – след получаване на съответният лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ЛАЗАРОВ ВИТАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ЛАЗАРОВ ВИТАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джи Ел Ви Архитекчър ЕООД на латиница "GLV Architecture LTD." с ЕИК/ПИК 204836806 е основана на 30 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2017-10-30
Регистрация на фирмата

2022-09-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, 593, 2, вх. Б, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ж.к. Дианабад, 66, ет. 12
Промяна предмет на дейност
- Проучване и проектиране на териториално устройство и градоустройство, обществени, жилищни, промишлени и селскостопански сгради; осъществяване на архитектурни, инженерни, проектантски, картографски дейности, строителен надзор и подобни; интериор и дизайн, консултантски услуги и както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим – след получаване на съответен лиценз.
+ Проучване и проектиране на териториално устройство и градоустройство, обществени, жилищни, промешлени и селскостопански сгради; осъществяване на архитектурни, инженерни, проектантски, картографски дейности, строителен надзор и подобни; интериор и дизайн, консултантски услуги; строителство на сгради и съоръжения, както и прилежащата им инфраструктура; строително-ремонтни услуги; строителна дейност и услуги в страната и чужбина; проектиране, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим – след получаване на съответният лиценз.

2022-10-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204836806 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма