Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАС С.Р.Л. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204842503
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204842503 от 2018-05-31 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 2, 2017 12:51
Наименование
ПАС С.Р.Л.
Транслитерация
„PAS S.R.L“ Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. „Никола Петков“, 52, бл. Трейд хаус уест, офи Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с хранителни продукти, откриване на заведения за обществено хранене, търговия с безалкохолни напитки, кафе, закуски, сладки и захарни изделия, продажба на хранителн... Производство и търговия с хранителни продукти, откриване на заведения за обществено хранене, търговия с безалкохолни напитки, кафе, закуски, сладки и захарни изделия, продажба на хранителни продукти и сладкарски изделия, ресторантьорство, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, услуги и маркетингови проучвания, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, производство, внос, износ, търговия със стоки и услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия със стоки, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, отдаване под наем, покупка, продажба, търговия на едро и дребно с автомобили, мотоциклети, камиони, кемпери и плавателни съдове за развлечение, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Анастасия-Силвия Антоновна Жуйкова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Анастасия-Силвия Антоновна Жуйкова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАС С.Р.Л. ЕООД на латиница "„PAS S.R.L“ Ltd." с ЕИК/ПИК 204842503 е основана на 2 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СОФИЯ КОМЕРС 2017", но на 3 Август 2018 година то бива сменено на сегашното "ПАС С.Р.Л.". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-11-02
Регистрация на фирмата

2018-03-02
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, услуги и маркетингови проучвания, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, производство, внос, износ, търговия със стоки и услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия със стоки, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, отдаване под наем, покупка, продажба, търговия на едро и дребно с автомобили, мотоциклети, камиони, кемпери и плавателни съдове за развлечение, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ Производство и търговия с хранителни продукти, откриване на заведения за обществено хранене, търговия с безалкохолни напитки, кафе, закуски, сладки и захарни изделия, продажба на хранителни продукти и сладкарски изделия, ресторантьорство, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, услуги и маркетингови проучвания, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, производство, внос, износ, търговия със стоки и услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия със стоки, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица,отдаване под наем, покупка, продажба, търговия на едро и дребно с автомобили, мотоциклети, камиони, кемпери и плавателни съдове за развлечение, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.

2018-05-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ул. "Ами Буе", 57
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. „Никола Петков“, 52, бл. Трейд хаус уест, офи

2018-05-31
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204842503 на основание друго от ЗДДС

2018-08-03
Промяна наименование
Името се сменя от СОФИЯ КОМЕРС 2017 на ПАС С.Р.Л.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма