Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СГП - Снежина Г. Панайотова ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 11, 2019 13:01
ЕИК/ПИК
204846882
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 6, 2017 14:06
Наименование
СГП - Снежина Г. Панайотова
Транслитерация
SGP - Snejina G. Panayotova Sole Proprietor
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бл. 31, вх. 2, ет. - Виж на картата
Има 134 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7740 - оперативен лизинг на интелектуална собственост
Предмет на дейност
1.Собствено производство, управление, продажба, лизинг, лицензионни договори, и други сделки с интелектуална собственост.2.Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените... 1.Собствено производство, управление, продажба, лизинг, лицензионни договори, и други сделки с интелектуална собственост.2.Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените иобществените науки, водещи до нови знания и нови продукти на интелектуална собственост.3.Консултативни дейности, посредничество и управление, включително покупко-проздажба, лицензионни и други сделки, на продукти свързани с интелектуална собственост.4.Частна разследователна дейност с цел производство на документи за ползване в съдебни процедури с основен фокус на корупция и организирана престъпност.5.Други дейности позволени от действащото законодателство. прочети още скрии
Физически лица търговци
СНЕЖИНА ГОСПОДИНОВА ПАНАЙОТОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СГП - Снежина Г. Панайотова ЕТ на латиница "SGP - Snejina G. Panayotova Sole Proprietor" с ЕИК/ПИК 204846882 е основана на 6 Ноември 2017 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "СГП - Снежина Г.Панайотова", но на 10 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "СГП - Снежина Г. Панайотова". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен.

Хронология

2017-11-06
Регистрация на фирмата

2017-11-10
Промяна наименование
Името се сменя от СГП - Снежина Г.Панайотова на СГП - Снежина Г. Панайотова
Промяна предмет на дейност
- 1.Собствено производство, управление, продажба, лизинг, лицензионни договори, и други сделки с интелектуална собственост.2.Научноизследователска и развойна дейностобществените науки, водещи до нови знания и нови продукти на интелектуална собственост.3.Консултативни дейности, посредничество и управление, включително покупко-проздажба, лицензионни и други сделки, на продукти свързани с интелектуална собственост.4.Частна разследователна дейност с цел производство на документи за ползване в съдебни процедури с основен фокус на корупция и организирана престъпност.5.Други дейности позволени от действащото законодателство. ?
+ 1.Собствено производство, управление, продажба, лизинг, лицензионни договори, и други сделки с интелектуална собственост.2.Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените иобществените науки, водещи до нови знания и нови продукти на интелектуална собственост.3.Консултативни дейности, посредничество и управление, включително покупко-проздажба, лицензионни и други сделки, на продукти свързани с интелектуална собственост.4.Частна разследователна дейност с цел производство на документи за ползване в съдебни процедури с основен фокус на корупция и организирана престъпност.5.Други дейности позволени от действащото законодателство.

2019-06-11
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма