Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕГАБОНЕА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204850329
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 8, 2017 09:25
Наименование
МЕГАБОНЕА
Транслитерация
"MEGABONEA" OOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Христо Белчев", 2, ет. 2,офис 8 Виж на картата
Има 35 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Посредническа и консултантска дейност при придобиване и отчуждаване на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, рекламна и и... Посредническа и консултантска дейност при придобиване и отчуждаване на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, рекламна и издателска дейност, маркетинг и мениджмънт, всякакъв вид проектантска и архитектурна дейност, авторски надзор, строителство и строително-ремонтна дейност на съоръжения, сгради и обекти в сгради, строителен надзор, подготовка и изготвяне на инвестиционни проекти и всички видове строителни книжа необходими за изграждане на всякакъв вид сгради и съоръжения, технически консултации, маркетинг и реклама, вътрешен и външен дизайн, както и всякаква друга дейност, незабранена от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕДА ПЕТРОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НЕДА ПЕТРОВА ГЕОРГИЕВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БОРИС ПЕТРОВ ГЕОРГИЕВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕДА ПЕТРОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕГАБОНЕА ЕООД на латиница ""MEGABONEA" OOD" с ЕИК/ПИК 204850329 е основана на 8 Ноември 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2017-11-08
Регистрация на фирмата

2021-05-28
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Посредническа и консултантска дейност при придобиване и отчуждаване на недвижими имоти, търговски предприятия и инвестционни проекти, както и всякаква друга дейност - търговска по смисъла на закона, която не е забранена изрично от същия.
+ Посредническа и консултантска дейност при придобиване и отчуждаване на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, рекламна и издателска дейност, маркетинг и мениджмънт, всякакъв вид проектантска и архитектурна дейност, авторски надзор, строителство и строително-ремонтна дейност на съоръжения, сгради и обекти в сгради, строителен надзор, подготовка и изготвяне на инвестиционни проекти и всички видове строителни книжа необходими за изграждане на всякакъв вид сгради и съоръжения, технически консултации, маркетинг и реклама, вътрешен и външен дизайн, както и всякаква друга дейност, незабранена от българското законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма