Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д-р Александър Райнов-Индивидуална Практика за Специализирана Медицинска Помощ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204856830
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 10, 2017 16:51
Наименование
Д-р Александър Райнов-Индивидуална Практика за Специализирана Медицинска Помощ
Оборот
199,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.СОЛУНСКА, 63 Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ по смисъла на чл.11 от закона за лечебните заведения по специалност УНГ, чрез диагностика, лечение, рехаби... Осъществяване на индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ по смисъла на чл.11 от закона за лечебните заведения по специалност УНГ, чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, изследване слуха на болни и последващо слухопротезиране, инцизии и хирургична обработка на рани, смяна на хирургични конци, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност, определяне обема, вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейност по трудова медицина, издаване на документи за освидетелстване пред ТЕЛК и социални грижи, съдебномедицински експертизи, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, оказване на медицинска помощ при спешни случаи, наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване на здравна промоция и профилактика, вкп. профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, научна дейност в областта на здравеопазването, преподаване и обучение на общопрактикуващи лекари и УНГ специалисти, с право на провеждане на курсове и издаване на документи; извършване на фармацевтична дейност; извършване на дистрибуция на медицинска апаратура и консумативи, наблюдение, предаване на информация в сферата на здравеопазването, както и извършване на търговски сделки, свързани с нуждите на осъществяване на медицински дейности за обслужване на пациенти в страната и чужбина по смисъла на чл. 3, ал. 4 от ЗЛЗ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДЪР МАРКОВ РАЙНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКСАНДЪР МАРКОВ РАЙНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 199,000 26.75% - -
2020 157,000 118.06% - -
2019 72,000 14,000 19.44%

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2020 1 -50%
2019 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д-р Александър Райнов-Индивидуална Практика за Специализирана Медицинска Помощ ЕООД с ЕИК/ПИК 204856830 е основана на 10 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 199,000 лв. което е с 27% повече от предходната 2020 година (157,000 лв.), а средният годишен ръст е 72%.

Хронология

2017-11-10
Регистрация на фирмата

2019-02-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул.СОЛУНСКА, 63
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.СОЛУНСКА, 63
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по смисъла на чл.11 от закона за лечебните заведения по специалност УНГ, чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, изследване слуха на болни и последващо слухопротезиране, инцизии и хирургична обработка на рани, смяна на хирургични конци, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност, определяне обема, вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейност по трудова медицина, издаване на документи за освидетелстване пред ТЕЛК и социални грижи, съдебномедицински експертизи, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, оказване на медицинска помощ при спешни случаи, наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване на здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, научна дейност в областта на здравеопазването, преподаване и обучение на общопрактикуващи лекари и УНГ специалисти, с право на провеждане на курсове и издаване на документи; извършване на фармацевтична дейност; извършване на дистрибуция на медицинска апаратура и консумативи, наблюдение, предаване на информация в сферата на здравеопазването, както и извършване на търговски сделки, свързани с нуждите на осъществяване на медицински дейности за обслужване на пациенти в страната и чужбина по смисъла на чл. 3, ал. 4 от ЗЛЗ.
+ Осъществяване на индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ по смисъла на чл.11 от закона за лечебните заведения по специалност УНГ, чрез диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, изследване слуха на болни и последващо слухопротезиране, инцизии и хирургична обработка на рани, смяна на хирургични конци, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под лекарски контрол и отговорност, определяне обема, вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейност по трудова медицина, издаване на документи за освидетелстване пред ТЕЛК и социални грижи, съдебномедицински експертизи, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, оказване на медицинска помощ при спешни случаи, наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване на здравна промоция и профилактика, вкп. профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, научна дейност в областта на здравеопазването, преподаване и обучение на общопрактикуващи лекари и УНГ специалисти, с право на провеждане на курсове и издаване на документи; извършване на фармацевтична дейност; извършване на дистрибуция на медицинска апаратура и консумативи, наблюдение, предаване на информация в сферата на здравеопазването, както и извършване на търговски сделки, свързани с нуждите на осъществяване на медицински дейности за обслужване на пациенти в страната и чужбина по смисъла на чл. 3, ал. 4 от ЗЛЗ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма