Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИСТЕМИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204861090
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 14, 2017 16:00
Наименование
СИСТЕМИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 57, вх. 1, ет. 10 Виж на картата
Има 37 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
72.19 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите
Предмет на дейност
Научно–изследователска и развойна дейност в областта на естествените и техническите науки, производствена и инженерингова дейност в областта на технологиите и технологичното оборудване; системи за а... Научно–изследователска и развойна дейност в областта на естествените и техническите науки, производствена и инженерингова дейност в областта на технологиите и технологичното оборудване; системи за автоматизация, геолокация, геозащита, системна интеграция и разработване на софтуер, консултантски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; маркетинг, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Дейностите за които е необходимо лицензиране се извършват след получаване на надлежен лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Едуард Йоханес Енгибаров (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Едуард Йоханес Енгибаров (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИСТЕМИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ЕООД с ЕИК/ПИК 204861090 е основана на 14 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИСТЕМИ ЗА ГЕОЗАЩИТА", но на 18 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "СИСТЕМИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-11-14
Регистрация на фирмата

2018-11-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, бл. 314, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Троян, 17, вх. Г, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-10-18
Промяна наименование
Името се сменя от СИСТЕМИ ЗА ГЕОЗАЩИТА на СИСТЕМИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Троян, 17, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 57, вх. 1, ет. 10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- научно–изследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, производствена и инженерингова дейност в областта на технологиите и технологичното оборудване в електрониката, селското стопанство и хранително – вкусовата промишленост; системи за автоматизация, геолокация, геозащита, системна интеграция и разработване на софтуер, консултантска, посредническа дейност, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от законите на Република България и за която не се изисква предварително разрешение (лиценз) от държавен орган, като дейностите, за които се изисква предварително разрешение (лиценз) от държавен орган, ще бъдат извършвани след надлежното получаване на съответното разрешение.
+ Научно–изследователска и развойна дейност в областта на естествените и техническите науки, производствена и инженерингова дейност в областта на технологиите и технологичното оборудване; системи за автоматизация, геолокация, геозащита, системна интеграция и разработване на софтуер, консултантски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; маркетинг, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Дейностите за които е необходимо лицензиране се извършват след получаване на надлежен лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма