Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИО ТРЕЙД ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204864791
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204864791 от 2023-08-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 16, 2017 12:16
Наименование
ИО ТРЕЙД ГРУП
Транслитерация
IO TRADE GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 425, вх. 3, ет. 1 Виж на картата
Има 67 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4690 - Неспециализирана търговия на едро
Предмет на дейност
Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; логистика, дистрибуция на стоки; инвестиции, покупко-продажба, управление и отдаване под на... Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; логистика, дистрибуция на стоки; инвестиции, покупко-продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти; консултантска дейност; дейност на търговско представителство, посредничество и агентство; рекламна дейност, както и всички други дейности, незабранени със закон в страната и чужбина.Когато за отделни дейности и услуги се изисква специално разрешение от компетентен държавен орган, дружеството ще ги осъществява след неговото получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛИЯН ЦВЕТАНОВ ГЪЛЪБОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИЛИЯН ЦВЕТАНОВ ГЪЛЪБОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИО ТРЕЙД ГРУП ЕООД на латиница "IO TRADE GROUP" с ЕИК/ПИК 204864791 е основана на 16 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БГ КАР4Ю", но на 8 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ИО ТРЕЙД ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-11-16
Регистрация на фирмата

2018-06-03
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-08-08
Промяна наименование
Името се сменя от БГ КАР4Ю на ИО ТРЕЙД ГРУП

2023-08-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204864791 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-10-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 425, вх. 3, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 425, вх. 3, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- РЕНТ-А-КАР /ОТДАВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ/, ВСЯКАКЪВ ВИД УСЛУГИ ИЗВЪРШВАНИ С МПС, ВНОС И ТЪРГОВИЯ НА И С ЛЕКИ И ТЕЖКОТОВАРНИ МПС, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, В ТОВА ЧИСЛО ОБСЛУЖВАНЕ НА АВТОБУСНИ И МАРШРУТНИ ЛИНИИ, ВНОС И ТЪРГОВИЯ С ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, РЕМОНТ И СЕРВИЗ НА МПС, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; логистика, дистрибуция на стоки; инвестиции, покупко-продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти; консултантска дейност; дейност на търговско представителство, посредничество и агентство; рекламна дейност, както и всички други дейности, незабранени със закон в страната и чужбина.Когато за отделни дейности и услуги се изисква специално разрешение от компетентен държавен орган, дружеството ще ги осъществява след неговото получаване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма