Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАРТЕНИТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204865345
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 16, 2017 14:30
Наименование
МАРТЕНИТ
Транслитерация
MARTENIT Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Луковит, землище на град Луковит, местност Мушат Виж на картата
Предмет на дейност
Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, услуги в областта на хот... Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, услуги в областта на хотелиерството, туристически, ресторантьорски или други услуги в областта на туризма, отдаване под наем на недвижими имоти, услуги, посредничество и управление на недвижими имоти, включително посредничество при отдаване под наем, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ЙОНКОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЗАХАРИ ТРАЙКОВ ГОСПОДИНОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: НИКОЛАЙ ЙОНКОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЗЛАТКА ТРАЙКОВА ГОСПОДИНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАРТЕНИТ ООД на латиница "MARTENIT Ltd." с ЕИК/ПИК 204865345 е основана на 16 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Луковит, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-11-16
Регистрация на фирмата

2022-12-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Дървообработване и производство на изделия от дърво, както и всякакъв вид търговска и стопнанска дейност, които не са забранени със закон.
+ Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, услуги в областта на хотелиерството, туристически, ресторантьорски или други услуги в областта на туризма, отдаване под наем на недвижими имоти, услуги, посредничество и управление на недвижими имоти, включително посредничество при отдаване под наем, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма