Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛУМИКОД ПРАЙМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204869112
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 20, 2017 11:14
Наименование
ЛУМИКОД ПРАЙМ
Транслитерация
LUMICOD PRIME LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. "Арх. Камен Петков”, 64, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
външна и вътрешна търговска дейност; производство и търговия, внос и износ на всякакви хранителни и промишлени стоки и услуги; покупко-продажба, посредничество и представителство на местни и чужде... външна и вътрешна търговска дейност; производство и търговия, внос и износ на всякакви хранителни и промишлени стоки и услуги; покупко-продажба, посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; придобиване, управление и продажба на недвижими имоти, както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОРДАН БОРИСОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЙОРДАН БОРИСОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛУМИКОД ПРАЙМ ЕООД на латиница "LUMICOD PRIME LTD" с ЕИК/ПИК 204869112 е основана на 20 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-11-20
Регистрация на фирмата

2022-02-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Рудозем, ул. "Беломорска", 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. "Арх. Камен Петков”, 64, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с козметични и парфюмерийни изделия, миещи препарати, стъклени и пластмасови изделия; Производство на всякакъв друг вид стоки с цел продажба; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Транспортна дейност в страната и чужбина; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Хотелиерска, ресторантьорска и туристическа дейност; Рекламна, информационна и програмна дейност; Външноикономическа и външнотърговска дейност по целия предмет на дейност и всякакви други дейности, незабранени със закон.
+ външна и вътрешна търговска дейност; производство и търговия, внос и износ на всякакви хранителни и промишлени стоки и услуги; покупко-продажба, посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; придобиване, управление и продажба на недвижими имоти, както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма