Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПМС ТРЕНИНГ СЕКЮРИТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204872012
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204872012 от 2017-12-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 21, 2017 12:37
Наименование
ПМС ТРЕНИНГ СЕКЮРИТИ
Транслитерация
"PMC TRAINING SECURITY" LTD
Оборот
14,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, ул.Копривщица, 55, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултации и услуги в сферата на сигурността, обучение за охрана и шофиране при екстремни условия, планиране и осъществяване на охрана на лица и обекти, евакуация на населението, проучване с ... Консултации и услуги в сферата на сигурността, обучение за охрана и шофиране при екстремни условия, планиране и осъществяване на охрана на лица и обекти, евакуация на населението, проучване с цел гарантиране на сигурността, разработване и управление на инвестиционни проекти; посредничество, търговия в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, КАКТО и всяка друга търговска дейност, за която няма изрична правна забрана, като при наличие на лицензионен режим за конкретна дейност, управителния орган на дружеството предприема мерки предварително за снабдяване със съответното разрешително. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАСИМО МУРА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАСИМО МУРА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 14,000 - -
2019 0 13,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПМС ТРЕНИНГ СЕКЮРИТИ ЕООД на латиница ""PMC TRAINING SECURITY" LTD" с ЕИК/ПИК 204872012 е основана на 21 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНСТИТЮТ ОФ ИНФОРМЕЙШЪН ЕНД СПЕШЪЛ ОПЕРЕЙШЪНС", но на 14 Октомври 2020 година то бива сменено на сегашното "ПМС ТРЕНИНГ СЕКЮРИТИ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 14,000 лв.

Хронология

2017-11-21
Регистрация на фирмата

2017-12-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204872012 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-10-14
Промяна наименование
Името се сменя от ИНСТИТЮТ ОФ ИНФОРМЕЙШЪН ЕНД СПЕШЪЛ ОПЕРЕЙШЪНС на ПМС ТРЕНИНГ СЕКЮРИТИ
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултации и услуги в сферата на сигурността, разработването и управлението на инвестиционни проекти; посредничество, търговия в страната и чужбина; внос, износ, реекспорт; хотелски дейности; производство на стоки; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; лизинг, реклама; транспорт и доставки, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, коли под наем, КАКТО и всяка друга търговска дейност, за която няма изрична правна забрана.
+ Консултации и услуги в сферата на сигурността, обучение за охрана и шофиране при екстремни условия, планиране и осъществяване на охрана на лица и обекти, евакуация на населението, проучване с цел гарантиране на сигурността, разработване и управление на инвестиционни проекти; посредничество, търговия в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, КАКТО и всяка друга търговска дейност, за която няма изрична правна забрана, като при наличие на лицензионен режим за конкретна дейност, управителния орган на дружеството предприема мерки предварително за снабдяване със съответното разрешително.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма