Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КВЦ ИНВЕСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204873331
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 22, 2017 10:01
Наименование
КВЦ ИНВЕСТ
Транслитерация
KVC INVEST
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.РОЗА, 36, вх. Б, ет. 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
27.12 - Производство на апарати за управление и разпределение на електрическа енергия
Предмет на дейност
Производство на апарати за управление и разпределение на електрическа енергия, проектиране, изграждане и внедряване на електротехнически съоръжения, изграждане на електрически инсталации, конс... Производство на апарати за управление и разпределение на електрическа енергия, проектиране, изграждане и внедряване на електротехнически съоръжения, изграждане на електрически инсталации, консултантска дейност, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска или вътрешнотърговска дейност, предприемачество и сделки с недвижими имоти, комисионна търговия и всички други дейности, незабранени със закон, които дейности ще бъдат извършени по търговски начин съгласно разпоредба на чл. 1, ал. 3 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИНА МАНОЛОВА МИТЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРИСТИНА МАНОЛОВА МИТЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КВЦ ИНВЕСТ ЕООД на латиница "KVC INVEST" с ЕИК/ПИК 204873331 е основана на 22 Ноември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-11-22
Регистрация на фирмата

2018-03-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Роза, 36, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кубрат, ул. Цар Освободител, 50, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, изграждане и внедряване на електротехнически съоръжения, изграждане на електрически инсталации, консултантска дейност, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска или вътрешнотърговска дейност, предприемачество и сделки с недвижими имоти, комисионна търговия и всички други дейности, незабранени със закон, които дейности ще бъдат извършени по търговски начин съгласно разпоредба на чл. 1, ал. З от ТЗ.
+ Производство на апарати за управление и разпределение на електрическа енергия, проектиране, изграждане и внедряване на електротехнически съоръжения, изграждане на електрически инсталации, консултантска дейност, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска или вътрешнотърговска дейност, предприемачество и сделки с недвижими имоти, комисионна търговия и всички други дейности, незабранени със закон, които дейности ще бъдат извършени по търговски начин съгласно разпоредба на чл. 1, ал. 3 от Търговския закон.

2018-08-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кубрат, ул. Цар Освободител, 50, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.РОЗА, 36, вх. Б, ет. 5

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма