Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДМ Рисърч ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204893711
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204893711 от 2018-11-21 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
December 5, 2017 12:47
Наименование
ДМ Рисърч
Транслитерация
DM Research Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 14, ет. 6 Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
74.90 - Други професионални дейности, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Да извършва пряко и/или непряко медицински изследвания за продукцията, търговията на едро и дребно на фармацевтични продукти, биотехнологични продукти, медицински изделия и хранителни добавки, ... Да извършва пряко и/или непряко медицински изследвания за продукцията, търговията на едро и дребно на фармацевтични продукти, биотехнологични продукти, медицински изделия и хранителни добавки, както и търговията на едро и дребно на медицинско оборудване; научноизследователска и развойна дейност; да предоставя на фармацевтични фирми услуги включващи организация, управление на проекти, логистични услуги, мониториране, проверка и оценка на качеството на клинични изпитвания на фармацевтични продукти, биотехнологични продукти, медицински изделия и хранителни добавки; договорно-изследователски организации при клинични изпитвания; информационни и програмни услуги; обучение на персонал във фармацевтичния и биотехнологичния сектор; консултантска дейност; маркетингова дейност; посредничество, агентство и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; закупуване, продажба и управление на движимо и недвижимо имущество; търговска и производствена дейност в страната и в чужбина след получаване на съответните разрешения, когато такива се изискват. Така също и извършване на всякаква друга дейност, която е разрешена и не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Данаила Атанасова Минкова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Данаила Атанасова Минкова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДМ Рисърч ЕООД на латиница "DM Research Ltd." с ЕИК/ПИК 204893711 е основана на 5 Декември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2017-12-05
Регистрация на фирмата

2018-11-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204893711 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма