Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джейвижън Глобал ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204895000
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 6, 2017 10:08
Наименование
Джейвижън Глобал
Транслитерация
Jvision Global Sole Member LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. "Черни Връх", 47А, ет. 4 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги, обслужване на клиенти от разстояние, както и извършване на онлайн търговия, медийно планиране и купуване, онлайн реклама, оптимизация на уеб страници, маркетинг в соц... Консултантски услуги, обслужване на клиенти от разстояние, както и извършване на онлайн търговия, медийно планиране и купуване, онлайн реклама, оптимизация на уеб страници, маркетинг в социалните мрежи, маркетинг със собствено качествено съдържание онлайн и офлайн, стратегически маркетинг и бизнес консултиране, както и извършване на всякакви други дейности, сделки и услуги, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на изискуемите лицензионни, регистрационни и/или други нормативни изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ангел Антониев Йотовски (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ангел Антониев Йотовски (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джейвижън Глобал ЕООД на латиница "Jvision Global Sole Member LLC" с ЕИК/ПИК 204895000 е основана на 6 Декември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-12-06
Регистрация на фирмата

2017-12-15
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги, обслужване на клиенти от разстояние, както и извършване на всякакви други дейности, сделки и услуги, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на изискуемите лицензионни, регистрационни и/или други нормативни изисквания.
+ Консултантски услуги, обслужване на клиенти от разстояние, както и извършване на онлайн търговия, медийно планиране и купуване, онлайн реклама, оптимизация на уеб страници, маркетинг в социалните мрежи, маркетинг със собствено качествено съдържание онлайн и офлайн, стратегически маркетинг и бизнес консултиране, както и извършване на всякакви други дейности, сделки и услуги, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на изискуемите лицензионни, регистрационни и/или други нормативни изисквания.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма