Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИДЖИТАЛ МАРКЕТИНГ ЕДЖЕНСИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204897396
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204897396 от 2019-06-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 7, 2017 12:14
Наименование
ДИДЖИТАЛ МАРКЕТИНГ ЕДЖЕНСИ
Транслитерация
DIGITAL MARKETING AGENCY LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Васил Левски, 38, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
реализиране на проекти в областта на маркетинга, инфорационните технологии, търговска дейност, внос, износ, търговия с всички видове стоки в страната и чужбина, превозна, спедиционна, ... реализиране на проекти в областта на маркетинга, инфорационните технологии, търговска дейност, внос, износ, търговия с всички видове стоки в страната и чужбина, превозна, спедиционна, лизингова, транспортна дейност, изкупуване, преработка и търговия - вътрешна и външна, комисионна търговия и услуги, рекламна дейност, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина с български и чуждестранни дружества, агентска дейност, както и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ АНГЕЛОВ ТАБАКОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Ангелов Табаков (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИДЖИТАЛ МАРКЕТИНГ ЕДЖЕНСИ ЕООД на латиница "DIGITAL MARKETING AGENCY LTD." с ЕИК/ПИК 204897396 е основана на 7 Декември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БИЗКОМ", но на 3 Декември 2019 година то бива сменено на сегашното "ДИДЖИТАЛ МАРКЕТИНГ ЕДЖЕНСИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2017-12-07
Регистрация на фирмата

2019-03-27
Промяна наименование
Името се сменя от БИЗКОМ на ДЖЕМ4МИ ЕВРОПА
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-06-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204897396 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-12-03
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖЕМ4МИ ЕВРОПА на ДИДЖИТАЛ МАРКЕТИНГ ЕДЖЕНСИ
Промяна предмет на дейност
- реализиране на проекти в областта на телекомуникацията, създаване на кол-център, търговска дейност, внос, износ, търговия с всички видове стоки в страната и чужбина, превозна, спедиционна, лизингова, транспортна дейност, изкупуване, преработка и търговия - вътрешна и външна, комисионна търговия и услуги, рекламна дейност, маркетинг, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина с български и чуждестранни дружества, както и всички други дейности, незабранени от закона.
+ реализиране на проекти в областта на маркетинга, инфорационните технологии, търговска дейност, внос, износ, търговия с всички видове стоки в страната и чужбина, превозна, спедиционна, лизингова, транспортна дейност, изкупуване, преработка и търговия - вътрешна и външна, комисионна търговия и услуги, рекламна дейност, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина с български и чуждестранни дружества, агентска дейност, както и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма